Wayfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Wayfare uygulaması ile dünyadaki tüm kültürleri keşfedebilirsiniz.

Pek çoğumuz hem vakit hem de nakit sıkıntılarından dolayı dünyayı gezme fırsatına sahip olamıyoruz ve bu nedenle başka yerlerdeki insanların nasıl yaşadıklarına dair fikir edinme, onlar gibi deneyimler yaşama imkanı da bulamıyoruz. Her ne kadar tam bir ikame olmasa da, Wayfare bu ihtiyaca yönelik olarak hazırlanmış ücretsiz Android uygulamaları arasında yer alıyor ve yapmaya çalıştığı işi başarıyla yapıyor diyebilirim.

Kolay kullanılır ve iyi tasarlanmış bir arayüze sahip olan uygulama, dünyayı başkalarının gözünden görerek herhangi bir anda herhangi bir kullanıcının yaşadıklarını deneyimlemenizi sağlıyor. Elbette uygulamada günlük olarak sunulan görevleri gerçekleştirerek başkalarının da sizin yaşamınıza dair gerçekleşenleri görmelerini sağlayabiliyorsunuz.

Yaşam rehberlerinizi hem yazılı olarak aktarabiliyor hem de fotoğraflarla süsleyebiliyorsunuz ve diğer kullanıcıların da bu yazılanlara erişimi oluyor. Eğer başkalarının eklediği rehberleri anlamakta zorlanıyorsanız uygulamanın tercüme özelliğinden de faydalanabiliyorsunuz.

Uygulamanın bir diğer güzel yanı ise, başka bir ülkeye, hiç bilmediğiniz bir kültürün yaşandığı yerlere giderken önceden araştırma yapmanıza olanak tanıması. Bu sayede uzun veya kısa dönemli gittiğiniz yerlerde hiç bir yabancılık çekmeden yerel hayata adapte olabiliyorsunuz.

Bol bol gezmeyi seven veya gezmeye fırsatı olmayan Android kullanıcılarının kesinlikle denemeleri gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Wayfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Wayfare uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak ücretsiz olarak dünyayı başkalarının gözlerinden görebilirsiniz.

Wayfare uygulaması, dünyanın her yanında yaşayanların nasıl bir hayat içerisinde olduklarını gözlemlemek isteyen ancak bunu yapmak için vakte veya nakite sahip olmayanların kullanabilecekleri ücretsiz bir iPhone ve iPad uygulaması olarak karşımıza çıktı. Uygulamanın sahip olduğu yetenekler sayesinde başka ülkelerdeki başka hayatları hiç zorlanmadan takip edebiliyor ve böylece kullanıcıların kendilerine özel deneyimlerini yaşayabiliyorsunuz.

Uygulama bu deneyimleri sağlamak için içerisinde bazı görevler barındırıyor ve bu görevleri tamamlayan kullanıcıların gerçekleştirdikleri şeyler diğer uygulama kullanıcıları tarafından görüntülenebiliyor. Böylece gün içerisinde yaptıklarınızı fotoğraflar ve anlatımınızla birlikte çok uzaklardaki insanlara anlatmak da mümkün hale geliyor.

Eğer yabancı diliniz yoksa ve yabancıların günlük deneyimlerini siz de yaşamak istiyorsanız, uygulamanın tercüme yeteneği de hoşunuza gidecektir. Böylece yazılmış olanları hemen kendi dilinizde okuyabilir ve gezintinize devam edebilirsiniz.

Hazırlanan rehberlerin bir kısmı kullanıcıların günlük hayatlarına dair olurken, bir kısmı ise onların gezdikleri ve gördükleri yerlerin anıları olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla ne tür bir rehber arayışında olursanız olun ihtiyacınıza yönelik olanlarını bulmakta zorlanmayacaksınız.

iOS mobil cihaz sahibi olan ve dünyayı başkalarının gözünden görmek isteyenlerin kesinlikle kaçırmamaları gereken uygulamalardan birisi olduğu için göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.