We Happy Restaurant

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Eşi benzeri olmayan sıra dışı yemekler yapmaya hazır olun.

Sıra dışı bir restoranda birbirinden ilginç yemekler yapabileceğiniz We Happy Restaurant, mobil oyun platformunun simülasyon kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik ve efektleri ile dikkat çeken bu oyunda, alışılmışın dışında bir restoran işletmeciliği sizleri bekliyor. İlginç yemekler yaparak hem bu sektörde iz bırakmalı, hem de maksimum kar yapmalısınız. Basit ve anlaşılır menüsü ile sıkılmadan oynayabilir ve restoranınız ile inanılmaz bir yükseliş gösterebilirsiniz.

Oyun içerisinde onlarca farklı müşteri figürü yer almaktadır. Ayrıca yemek yapımında kullanabileceğiniz birçok malzeme ve teçhizat bulunmaktadır. Keşfettiğiniz yeni yemek tariflerini yapabilmeniz için size yardımcı olabilecek mikserler, mutfak robotları ve benzeri aletlerden dilediğinizi kullanabilirsiniz. Çeşitli sakatat malzemeleri kullanarak benzersiz yemekler yapabilir ve müşterilerinizin beğenisini kazanabilirsiniz.

Android cihazınız ile sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz We Happy Restaurant, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eşsiz bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekmektedir. 100 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha da fazla ilgi gören bu oyun ile sizlerde keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animal Restaurant

    Hayvanlar için yemekler hazırlayacağız.
  • Idle Food Restaurant

    Restoran işleteceğiz.
  • Happy Cooking 2

    Lezzetli yemekler yaparak kendi restoranında sunabileceğiniz eğlenceli bir aşçılık oyunudur.
  • Happy Ranch

    Akıllı telefon ve tabletlerimizde çiftçilik deneyimi yaşayacağız.
  • Funky Restaurant

    Restaurant zinciri kurmaya hazır mısın?
  • Restaurant Island

    Restaurant Island, Android cihazınızda Facebook arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz bir restoran kurma, işletme oyunu.
  • Restaurant Story

    Restaurant Story, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir restoran işletme oyunu.
  • Virtual Mom: Happy Family 3D

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Virual Mom: Happy Family 3D mobil oyunu, annelik görevlerini yerine getireceğiniz ilginç bir simülasyon oyunudur.