What's Your Story?

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden farklı hikâyelere dahil olacağız.

Ludia Inc tarafından Android ve iOS platformu oyuncularına sunulan What's Your Story rol oyunu olarak oynanmaya devam ediliyor.

En sevdiğimiz TV şovlarına katılma fırsatı elde edeceğimiz What's Your Story’de birbirinden farklı seçimler yaparak farklı hikâyelere giriş yapacak, yaptığımız seçimler de bu gidişatı etkileyecek olan başlıca unsurlardan bir tanesi olacak.

Özel seçimler yaparak oyun içerisindeki yolumuzu belirleyeceğimiz yapım da avatar oluşturabilecek, yeni kıyafetlerin ve aksesuarların kilitlerini açarak oyun içerisinde kullanabileceğiz.

İlginç ve heyecan verici karakterler ile tanışma ve etkileşime girme fırsatı da bulacağımız oyun içerisinde diğer karakterler ile sohbet ederek onları tanıyabilecek ve oyun içerisinde buna uygun olarak hareket edeceğiz.

Birçok hikâyeyi tecrübe de edebileceğimiz oyun içerisinde birbirinden farklı yaşamlara da tanıklık edeceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

What's Your Story?

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
284 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden farklı hikâyelere dahil olacağız.

Mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen What's Your Story rol oyunu olarak kitlesini artırmaya devam ediyor.

Hikâye odaklı olarak oynayacağımız What's Your Story’de en sevdiğimiz TV şovlarına katılacak, birçok hikâyeye dahil olacağız. Yapım içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz seçimler oyunun gidişatını önemli ölçüde etkileyecek.

En sevdiğimiz TV şovlarına da katılma fırsatı elde edeceğimiz oyun içerisinde erkek ve dişi olmak üzere onlarca farklı karakter modellemeleri de karşımıza çıkacak. Oyuncular bu karakterler ile sık sık etkileşime girecek, ilişkiler kuracak ve oyun içerisinde ilerleyebilecekler.

Farklı avatarlar da oluşturabileceğimiz oyun da heyecan verici birçok hikâyeye dahil olarak farklı bir deneyim elde edebileceğiz.

Android ve iOS platformu oyuncularına oynaması ücretsiz olarak sunulan What's Your Story milyonlarca oyuncuya hitap etmeye devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hollywood Story APK

    Hollywood Story APK Android oyununda moda yıldızlarının hayatını deneyimliyoruz. Yıldızlarla dolu, çarpıcı ve muhteşem sokaklara girmeye hazır mısınız?
  • My Story: Choose Your Own Path

    Romantizm ve fantezi dolu bir aşk hayatı yaşayarak heyecan dolu anlara şahitlik edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Pocket Story

    Pokemonlarla dolu bir dünyada savaşacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.