WhaToDo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

WhaToDo uygulaması tatil planı yapanlar için fiyatı uygun ve eğlenceli çeşitli etkinlik alternatifleri sunuyor.

Seyahat etmeyi sevenler için artık uygulama mağazalarında sayılamayacak kadar çok yazılım bulunuyor. Ücretsiz olarak edinilebilen bu seyahat uygulamaları, tatilde ve tatil öncesinde seyyahların işini oldukça fazla kolaylaştırıyor.

WhaToDo'da günlük hayattan uzaklaşarak rahatlamak isteyenler için tatil planı yapanların sorunsuz kullanabileceği bir Android uygulaması. Ücretsiz olarak mağazadan indirebileceğiniz bu uygulama, sizlere günlük ve aylık olmak üzere çeşitli etkinlik önerilerinde bulunuyor. Öneriler arasından bütçenize uygun olanı seçiyor ve tatilinize gönül rahatlığıyla başlıyorsunuz.

Sadece tatil bölgesini göstermekle kalmayan WhaToDo uygulaması, turistler için randevu hizmeti de veriyor. Yani başka bir ülkeye gidecekseniz bu uygulama aracılığıyla kalacağınız mekanı ve o ülkede yapabileceğiniz etkinlikleri uygun fiyata listeleyebiliyorsunuz. WhaToDo uygulaması tatil esnasında etkinlik arama telaşına böyle bir kolaylık sunmuş.

WhaToDo'nun kullanıcılarına sunduğu hizmetler:

  • En yakın eğlenceli mekanlarının isimleri
  • Gezilebilecek turistik yerler
  • Turistler için yapılan özel rehber turların başlama saati ve yerleri
  • Toplu olarak yapılan çeşitli spor aktivitelerinin isimleri
  • En ucuz ulaşım araçları
Uğur Sağlam

WhaToDo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

WhaToDo, seyahat etmeyi vazgeçilmezi olarak görenler için geliştirilmiş mobil bir uygulamadır.

Günlük hayatın stresinden bıkmış bir haldesiniz ve tatil mi yapmak istiyorsunuz? İşte o zaman WhaToDo tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama sayesinde, başka ülkelerde yapılan etkinliklerden bile haberdar olabilirsiniz.

Diğer seyahat uygulamalarından farklı olarak WhaToDo, kullanıcılarına oldukça geniş bir bilgi arşivi sunuyor. Anlık olarak güncellenen verileri sayesinde, turisti olduğunuz ülkede olan biten her şeyden anında haberiniz oluyor.

WhaToDo, bulunduğunuz ülkedeki tüm gezilecek mekanları ve turistler için yapılacak olan etkinlikleri size vakti geçmeden bildiriyor. Aynı zamanda etkinliğe katılmak istediğinizde ne kadar ücret ödemeniz gerektiğini de yine WhaToDo aracılıyla öğrenebiliyorsunuz. Günlük hayatın stresini atmak isteyenlere özel bisiklet sürüşü gibi toplu yapılan etkinlikleri de göstermeyi ihmal etmeyen WhaToDo, önerdiği mekanlara ulaşımınızda da kendini sorumlu tutuyor. Sizlere istediğiniz lokasyona gidebilmeniz için çeşitli toplu taşıma araçlarını ve fiyatlarını gösteriyor. Böylelikle yabancı bir ülkede olsanız bile paranızı az harcayarak çok şey öğreniyorsunuz.

Eğer yakın bir zamanda başka bir ülkeye seyahat etme gibi bir planınız varsa, hazırlıklı olmak açısından WhaToDo'yu telefonunuzun bir köşesinde bulundurun.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.