WhatsOnline

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8,654 TOPLAM İNDİRME

WhatsOnline, Android cihazlarınızda kullandığınız Whatsapp'da kimlerin online olduğunu görebildiğiniz bir uygulamadır.

WhatsOnline, çevrenizdeki kişilerin Whatsapp'da çevirimiçi olma istatistiklerini görebileceğiniz bir 3. parti uygulama. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden kullanabileceğiniz bu uygulamada, dilerseniz Whatsapp'daki tüm listenizin online durumlarını elinizin altında tutabilirsiniz. 

Açıkçası WhatsOnline uygulamasını sizlerle paylaşmadan önce epey düşündüğümü söylemeliyim. Çünkü ülke olarak teknolojinin bu yönünü kullanma konusunda biraz sınıfta kaldık. Çevrenizde mutlaka görmüşsünüzdür, gece geç saatlerde online olduğu için tartışılan sevgililer, cevap verilmediği için kızan arkadaşlar, sırf bu sebeplerden yaşanan ayrılıklar ve daha nicesi. WhatsOnline'da işte bu durumları ortaya çıkarır diye korkuyorum. Bir mesajlaşma uygulamasında mahremiyeti ortadan kaldıran bu uygulama, seçtiğiniz kişilerin online olma sayılarını, online kalma sürelerini ve zamanlarını göstermeye yarıyor. Seçtiğiniz kişi ne kadar online olmuş, son görülmesi ne zamanmış merak ediyorsanız WhatsOnline'da rahatlıkla görebiliyorsunuz. 

Ücretsiz olarak bu 3. parti uygulamayı indirebilirsiniz ama lütfen kullanmadan önce sevdiğiniz kişilerin mahremiyetine olan saygınızı sorgulayınız. Sevdiklerinizle bu tür sebeplerden tartışmamanızı dilerim. 

Gökhan Abay

WhatsOnline

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,310 TOPLAM İNDİRME

WhatsOnline, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullandığınız Whatsapp'da kimlerin online olduğunu görmenizi sağlayan bir uygulamadır.

WhatsOnline, popüler mesajlaşma platformu Whatsapp'da seçtiğiniz kişilerin çevirimiçi olma durumlarını gösteren 3. parti bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden kullanabileceğiniz uygulamada, arkadaşlarınızın, ailenizin, kız arkadaşınızın veya çocuklarınızın vaktinin ne kadarını Whatsapp üzerinde harcadığını görebilirsiniz. Şimdi, oldukça tartışma yaratan bu uygulamayı dilerseniz biraz daha yakından inceleyelim. 

Bildiğiniz üzere ikili ilişkilerde Whatsapp yeri geliyor yuva yıkan, yeri geliyor tartışma çıkaran bir konumda bulunuyor. Bir mesajlaşma uygulamasının bu tarz durumlar yaratması bile yeterince ilginçken, mavi tık özelliğinin gelmesiyle olay başka boyutlara taşındı. Nihayetinde hepimiz bir doz ''Mesajı gördüğün halde neden cevap vermiyorsun?'' sorusunu alıp, çeşitli açıklamalarla gönül almaya çalıştık. Bu da yetmedi, mavi tık özelliğini kapatabilme imkanı geldi, bu sefer de 'neden kapalı' olduğunu açıklamaya çalıştık. Demek istediğim, aşırı uçlarda yaşadığımızı öncelikle kabul edelim.

WhatsOnline uygulamasına dönecek olursak, efendim bu uygulama Whatsapp listenizde seçtiğiniz kişilerin online olma sayısını, online kalma süresini ve zamanlarını size apaçık gösteriyor. Haliyle özel hayatın sınırlarını zorlayan bir uygulama olmasıyla fazlasıyla dikkat çekiyor. Sevgililer arasında epey tartışma yaratacağını şimdiden görebiliyorum ve bunun ilerleyen dönemlerde daha ciddi sorunlar yaşatacağını düşünüyorum. Dolayısıyla uygulamayı kullanacaksanız eğer, sevdikleriniz bile olsa özel hayatı deşifre ettiğinizi ve şüphelendiğinizde karşı tarafa güven duymadığınızı dolaylı olarak ifade etmiş olacaksınız. Bunların dışında, uygulama içi satın alımlarla seçtiğiniz kişilerin sayısını artırabileceğinizi de belirteyim.

WhatsOnline uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz ama yukarıda bahsettiklerimi bir düşünmenizi ve uygulamayı iyi amaçlar için kullanmanızı tavsiye ederim. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.