Whispto

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

Whispto uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca sesli sosyal ağ mesajları gönderebiliyorsunuz.

Whispto uygulaması, Android akıllı telefonlar ve tabletler için hazırlanmış ücretsiz sesli sosyal ağ uygulamalarından birisi ve sesli sosyal ağ deyince nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim. Pek çok diğer klasik sosyal ağın aksine, takipçilerinizle sesli durum paylaşımları yapabilmeniz üzerinde hazırlanmış olan uygulama, böylece tanıdıklarınızla daha kolay ve etkili bir şekilde iletişime geçmenize de olanak tanıyor.

Uygulamayı kullanırken yapmak istediğiniz paylaşımları direkt olarak kendi sesinizden gerçekleştiriyorsunuz ve böylece takipçileriniz o an neyi anlatmayı hedefliyorsanız onları hemen dinleyebiliyorlar. Tabii ki sesli paylaşımlarınızı beğenmek, yorum yapmak ve yeniden paylaşmak da mümkün. Dileyen kullanıcılar Whispto içerisindeki sesleri Facebook ve Twitter üzerinden paylaşarak arkadaşlarına da ulaştırabiliyorlar.

Uygulamanın içerisinde bulunan kategoriler ve trendler seçenekleri ise istediğiniz türdeki veya konudaki paylaşımları daha hızlı bulabilmeniz için deneyebileceğiniz bölümler arasında yer alıyorlar. Dolayısıyla kullanıcıların belli konular çevresinde tartışmalara katılma şansları da oluyor.

Whisp'lerinizi paylaşırken bir dakikaya kadar kayıt olanağınız var ancak bu sürenin pek çok kullanıcının ihtiyacı için fazla bile olabileceğine inanıyorum. Tabii ki çalışırken 3G veya Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç duyan uygulamada çok fazla ses gönderip dinlemeyi planlıyorsanız 3G kullanımınıza dikkat etmenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Whispto

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Whispto uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanarak takipçilerinizle sesli paylaşımlar gerçekleştirebiliyorsunuz.

Whispto uygulaması, son zamanlarda karşılaştığımız oldukça ilginç mobil uygulamalar arasında yer alıyor ve kullanıcıların sesli bir sosyal ağ deneyimine sahip olmasını sağlıyor. iPhone ve iPad cihazlarda ücretsiz olarak kullanılabilen ve hem kolay kullanılır bir yapıya sahip olan hem de oldukça hızlı bir şekilde çalışan uygulama, tüm paylaşımlarınızı Whisp adı verilen sesli paylaşımlar olarak gerçekleştirebilmenize imkan tanıyor.

Whisp gönderebilmek için tek yapmanız gereken bir dakikaya kadar sürelerle sesinizi kaydetmek ve daha sonra paylaşım yapmak. Uygulama bir sosyal ağ olduğu için takipçi sahibi olabiliyorsunuz ve dilerseniz siz de başka kullanıcıları takip edebiliyorsunuz. Tahmin edebileceğiniz gibi takip ettiğiniz kullanıcıların Whisp paylaşımlarını da hemen dinleme imkanı mevcut.

Sesli paylaşımları favorilere eklemek, yeniden paylaşmak ve sesli olarak cevaplar vermek de Whispto uygulamasının kabiliyetleri arasında yer alıyor. Eğer uygulama içerisindeki sesli durum paylaşımlarını Twitter ve Facebook üzerinden paylaşmak isterseniz bunu yapabilmeniz için gereken araçlar da yine uygulama içerisine yerleştirilmiş.

Uygulamanın arayüzünü dilediğiniz gibi renklendirebilmeniz için kullanabileceğiniz seçenekler de uygulamada mevcut ve böylece kendinize özel bir görünüme sahip Whispto uygulamasına sahip olabiliyorsunuz. Kullanıcılarla bireysel sohbetler gerçekleştirebilmek ve mini bir alarm özelliği de uygulamanın çok dikkat çekmese de önemli özellikleri arasında yer alıyor.

Eğer kendi sesinizle takipçilerinize seslenmek ve onların geri dönümlerini de dinlemek istiyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.