Who Is The Killer? Episode I

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Kale’deki katili yakalamaya çalışacağız.

Guts United adlı geliştirici ekip tarafından Android ve iOS platformu oyuncularına sunulan Who Is The Killer? Episode I kitlesini artırmaya devam ederken oyundan yeni bilgiler de geliyor.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı platformda 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım karanlık atmosferi ve sürükleyici hikâyesi ile oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Ünlü bir dedektif serisi olan Who Is The Killer’ın ilk bölümünü deneyimleyeceğimiz yapımda 7 farklı karakter ile kendimizi kaleye hapsolmuş olarak bulacağız. Bu karakterlerden bir tanesi katil olarak karşımıza çıkacak. Ancak hangisi çıkacak biz bulacağız. Nefes kesici bir dedektiflik oyunu olarak karşımıza çıkan Who Is The Killer? Episode I gerilim dolu yapısı ile beğenileri topladı.

Ücretsiz olarak 5 milyon oyuncuya ulaşan yapım Google Play üzerinde 4.4 olarak değerlendiriliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Who Is The Killer? Episode I

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
54.8 MB DOSYA BOYUTU

Kale’deki katili yakalamaya çalışacağız.

Who Is The Killer? Serisi ile büyük bir başarıya imza atan Guts United özellikle birinci oyunu ile geniş kitlelere ulaştı.

Android ve iOS platformunda 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Who Is The Killer? Episode I mobil bulmaca oyunları arasında yer alıyor. Dedektifçilik oyunu olarak adından söz ettiren yapım da oyuncular bir kale de kendilerini kilitli olarak bulacaklar.

7 farklı karakterinde yer alacağı kale de bu karakterlerden bir tanesi katil olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular katilin hangi karakter olduğunu araştıracak ve katili bulmaya çalışacaklar. Sherlock Holmes’den esinlenilen ve oldukça zengin bir içerik yapısına sahip olacak olan yapım başarılı grafikleri ve gerilim türündeki içerikleri ile milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor.

Oynaması ücretsiz olarak iki farklı platformda lansmana çıkan Who Is The Killer? Episode I günümüzde milyonlara hitap ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Solve It 3: Killer Fans

    Gizemli cinayetleri çözmeye çalışacağız.
  • Who Is This Man

    Arcade oyunu oynayacağız.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • The Birdcage 2

    Benzersiz bulmacalar çözeceğiz.
  • The Deep: Coral Craft

    24 eşsiz bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Guess the Food, Multiple Choice Game

    Markaları eşleştirmeye çalışacağız.
  • Charms of the Witch

    Gizli mücevherleri bulmaya çalışacağız.
  • The Human Age

    Aynı resimleri eşleştirerek bulmacaları çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.