Wil Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Korkusuz bir şövalyeyi yöneterek ilginç yaratıklarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Wil Knight, korkusuz bir şövalyeyle ürpertici mekanlarda ilerleyerek ilginç yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Basit ama etkileyici grafikleri ve kaliteli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, atla birlikte hızla ilerleyen ve demir zırhlarla korunan bir şövalyeyi yöneterek devasa yaratıklara karşı savaşmak ve ganimet toplamaktır. Karakterinizle birlikte hızla ilerleyerek karşınıza çıkan tüm yaratıkları öldürmeli ve silahlarını toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Farklı savaş aletleri kullanarak rakiplerinizle mücadele edebilir ve birkaç silahı birleştirerek güçlü yeni silahlar oluşturabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir savaş oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda düşmanlarınıza karşı kullanabileceğiniz balta, mızrak, kılıç, ok ve daha onlarca farklı savaş aleti bulunmaktadır. İstediğiniz silahı seçerek ilginç yaratıklara karşı mücadele etmeli ve hepsini öldürmelisiniz.

Ücretsiz olarak hizmet veren ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Wil Knight, bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Wil Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
233.8 MB DOSYA BOYUTU

Korkusuz bir şövalyeyi yöneterek ilginç yaratıklarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Dev yaratıkların üstüne doğru hızla ilerleyerek onları kılıçtan geçirebileceğiniz ve ganimet toplayarak yeni silahlar satın alabileceğiniz Wil Knight, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Aksiyona doyabileceğiniz ve sürükleyici bölümleri sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken tek şey, atınızla birlikte düşmanların içine dalmak ve hepsini öldürerek silahlarını toplamaktır. Şövalyenizi hızla ilerleterek karşınıza çıkan garip yaratıklarla savaşmalı ve canlarını azaltarak öldürücü darbeyi yapmalısınız. Topladığınız ganimetlerle yeni silahlar satın alabilir ve düşmanlardan aldığınız silahları birleştirerek daha güçlü silahlar oluşturabilirsiniz. Farklı savaş aletlerinde faydalanarak yaratıkları öldürebilir ve ürkütücü mekanlarda ilerleyerek hedefe ulaşabilirisiniz.

Oyunda yaratıkları öldürmek için kullanabileceğiniz balta, kılıç, mızrak, ok ve daha onlarca farklı silah yer almaktadır. Dilediğiniz silahı seçerek düşmanlarınızla savaşabilir ve ganimet toplayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz Wil Knight, binlerce oyun severin ücretsiz olarak oynadığı eğlenceli bir savaş oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knight Joust Idle Tycoon

    Ortaçağ savaşlarına katılacağız.
  • Knight of Wind

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Star Knight

    Türlü engelleri aşarak aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Mr.Kim, The Mid-Aged Knight

    Çeşitli savaş aletlerini kullanarak canavarlara karşı savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Good Knight Story

    Onlarca savaş karakterinden dilediğinizi seçerek rakiplerinizle ikili savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Apple Knight

    Türlü engellerle ve acımasız askerlerle donatılmış zorlu parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Cash Knight

    Onlarca farklı zırh ve kılıçtan dilediğinizi kullanarak yaratıklarla savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.