Wild Beyond

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME

3 dakikalık aksiyon yüklü PvP çarpışmalar

Wild Beyond, karakter kartlarını toplayarak birebir savaşlara girdiğiniz bir mobil strateji oyunu.

Gerçek zamanlı strateji ve kart koleksiyonu oyunlarını sevenlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm yüksek tempolu PvP çarpışmalara sokan harika bir Android oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Boyutuna göre hayranlık uyandıran grafikler sunan strateji oyunu Wild Beyond’da kahramanlar karşılıklı üç dakika süreli çarpışmalara giriyor. Zırhlarla donatılmış paralı asker, samuraydan katbekat güçlü robot veya robot kollu bir kadın savaşçı arasından seçiminizi yapıp online PvP savaşıyorsunuz. Savaş esnasında kahramanlar üzerinde tam kontrole sahip değilsiniz. Savaşa başlamadan önce oluşturduğunuz karakter kartlarını arenaya sürerek aksiyona giriyorsunuz. Her karakterin enerjisi var. Enerji dolmadan arenaya alamıyorsunuz. Enerji santralleri kurarak bu sorunu aşabiliyorsunuz. Elbette yükseltme, geliştirme seçenekleri var. Başlarda faydalı tüyolar da verilerek savaşa hazırlanmanıza yardımcı olunuyor. Bu arada oyunda bekleme yok. Dilediğiniz zaman mücadeleye girebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Wild Beyond

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
234.1 MB DOSYA BOYUTU

Yüksek tempolu PvP çarpışmalara giriyoruz.

Wild Beyond, iPhone/iPad cihazlarda oynanabilen gelecek temalı online strateji oyunu. RTS (Gerçek Zamanlı Strateji) ve CCG (Kart Koleksiyonu Oyunu) türünü sevenlerin kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Grafikler ve animasyonlar kaliteli, savaşlar tempolu, hikaye geri planda, ücretsiz indirilebilir ve de ufak boyutlu!

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren gerçek zamanlı strateji oyununda karakter kartlarından güçlü bir deste oluşturup üç dakikalık PvP çarpışmalara giriyorsunuz.

Robot kollu kadın, robot samuray, zırhlı paralı asker olmak üzere üç grup var. Farklı dövüş stillerine sahip üç eşsiz gruptan birim ve kumandanlar toplayıp düşmanın karşısına çıkıyorsunuz. Üç dakika gibi oldukça kısa bir sürede düşmanı toprağa gömmeniz gerekiyor. Karakterler kart formunda. Kartları oyun alanına sürerek savaşmalarını izliyorsunuz. Savaşın sürmesi için gereken enerjiyi de güç santralleriyle sağlıyorsunuz. Yeterli sayıda kahraman, iyi bir stratejiyle düşmanı üç dakikadan da kısa sürede yenmeniz mümkün. Unutmadan, oyunda enerji dolması gibi zevki kaçıran engeller yok. İstediğiniz vakit savaşa girebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Rising of Kingdom-3D

    10 milyon global oyuncuyla çatışmak ister misiniz?
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • SpellForce - Heroes & Magic

    Gerçek zamanlı strateji ve rpg serisi mobilde!
  • Battlefield Commander

    Askeri savunma oyununda dünya genelinde oyuncularla gerçek zamanlı savaşıyoruz.
  • Boom Day

    Kart tabanlı gerçek zamanlı online oyun