Wild Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Avcılık dünyasına giriş yapacağız.

Mobil simülasyon oyunlarından birisi olan Wild Hunt ile bizleri aksiyon ve gerilim dolu bir avcılık dünyası sunuyor.

Ten Square Games imzası ile geliştirilen ve mobil oyun severlere tamamen ücretsiz olarak sunulan Wild Hunt ile birbirinden farklı çok sayıda yırtıcı hayvan ile mücadele edecek ve onları avlamaya çalışacağız.

5 milyondan fazla oyuncu tarafından deli gibi oynanan başarılı mobil simülasyon oyununda benzersiz silah modellerini kullanmayı öğrenecek, yeni yerler keşfedecek ve gerçek hayattaki gibi bir avlanma deneyimi yaşayacağız. En iyi avcılık oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden yapım da Afrika, Avrupa, Avustralya, Amerika ve daha fazla ülkeyi görme fırsatı elde edeceğiz. Gerçekçi av yerlerine gideceğimiz oyunda egzotik yerler ile karşılaşacak ve hayatta kalabilmek için yırtıcı hayvanları avlamaya çalışacağız.

3D grafikler eşliğinde oynayacağımız mobil oyunda kaliteli ses efektleri ile hayvanları duyabilecek ve ortalığı cehenneme çevirecek olan silahlarımızı ateşleyebileceğiz. Tamamen ücretsiz olarak oynanabilen Wild Hunt iki farklı mobil platformda da ücretsizdir.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Wild Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
260.1 MB DOSYA BOYUTU

Avcılık yapacağız.

Mobil platformda avcılık oyunu oynamak ister misiniz?

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan Wild Hunt, ücretsiz fiyat etiketi ile oyuncuların yüzünü güldürüyor. Bünyesinde birbirinden farklı hayvanlara yer veren yapım da vahşi doğada hayatta kalabilmek için gerçekçi mekanlarda hayvan avlamaya çalışacağız. Oyun içerisinde çok sayıda birbirinden farklı silah yer alıyor. 3D grafikler eşliğinde yer alacağımız yapım da avcılık konusundaki becerilerimizi sınayabilecek ve derece yaparak haftalık liderler panosuna adımızı yazdırabileceğiz.

Oyunda hayvanları takip edecek ve fırsatını bılduğumuz anda onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Mobil yapımda yeni yerler keşfedebilecek, gerçek PvP atmosferi ile karşılaşabileceğiz. 5 milyondan fazla akitf oyuncu tarafından oynanan yapımda gerçek dünya ile karşılaşacak ve özgürce bu dünyada dolaşarak avcılık oyunu oynayabileceğiz.

Yapımda mecut olan silahlarımızı yükselterek daha etkili bir hale getirebileceğiz. Hayvanların izlerini takip ederek onları takip edecek ve farklı silah modelleri ile onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Sürükleyici ve bir o kadar da etkileyici olarak oynanan Wild Hunt, tamamen ücretsiz olarak mobil platformlarda oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wild West: New Frontier

    Gerçekçi bir çiftçilik oyunu oynayacağız.
  • Hunt Cook: Cath and Serve

    Avlanarak müşterilerinize çeşitli et yemekleri sunabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Wild Bloom

    Birbirinden farklı bulmacalar ile karşılaşacağız.
  • Wild Clash

    Taktik savaşlarına katılacağız.
  • Survival: Man vs. Wild - Island Escape

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Vikings Gone Wild

    Gerçek zamanlı Viking savaşlarına katılacağız.
  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.