Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Eğlenceli bir kasabada vahşi batının en zengin bireyi olabileceğiniz Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer almaktadır. 

Uçsuz bucaksız geniş bir keşif haritası sayesinde yeni kasabaların kilidini açabilirsiniz. Görevleri başarıyla tamamlayarak madalyalar kazanabilirsiniz. Kar amacı güden bu oyunda, 20 farklı işletme bulunmaktadır. Seviye atlayarak ve para kazanarak yeni işletmeleri aktif hale getirebilirsiniz. Patent kartları toplayarak işletmelerinizi büyütebileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor. 

Oyunu daha da keyifli bir hale getiren, etkileyici grafik tasarımı ve ses efektlerine bolca yer verilmiştir. Batının en zengini olmak için güçlü işletmeler kurup, yağmalar yapmanız gerek. Yeni kasabalarda farklı işletmeler açıp karınızı sürekli olarak katlayabilirsiniz. Görevleri tamamlayarak seviyeler atlayabilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz. 

Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda rahatlıkla erişebileceğiniz Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game, ücretsiz olarak sizlere sunulan muazzam bir simülasyon oyunudur. 10 binlerce oyun severin keyifle oynadığı bu oyun ile sizlerde batı ekonomisinden kendi payınızı alabilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Birbirinden güzel kasabalarda batının en zengin işletmecisi olabileceğiniz Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game, Android ve İOS platformda keyifle oynayabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur. 

Geniş bir keşif haritası üzerinde ilerleyerek, birçok farklı kasabada yeni işletmeler açmanız mümkün. Verilen görevleri yerine getirerek rozetler kazanabilir ve yeni seviyelere ulaşabilirsiniz. Oyun içerisinde toplam 20 farklı işletme yer almaktadır. Ayrıca kanun kaçağı onlarca farklı karakter bulunmaktadır. Birçok farklı sektörde işletmecilik yapabileceğiniz ve büyük kazançlar elde edebileceğiniz keyifli bir oyun sizleri bekliyor. 

Piyano yardımıyla toplayacağınız patent kartları ile işletmelerinizi büyütebilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Yağma ve ticaret yaparak batı ekonomisinde önemli bir paya sahip olabilirsiniz. Yeni kasabaların kilidini açarak, farklı yerlerde işletmeler açabilirsiniz. 

Etkileyici grafik tasarımı ve görüntü efektleri ile desteklenen Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game, ücretsiz olarak hizmetinizde olan sağlam birsimülasyon oyunudur. Binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çeken bu oyun ile sizlerde eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game

    Farklı uzay araçlarını üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Super Idle Cats-Farm Tycoon Game

    Kediler ile meyve bahçeleri inşa edebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.