Wild West: New Frontier

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi bir çiftçilik oyunu oynayacağız.

Mobil platformda çiftlik oyunlarına olan ilgi her geçen gün artmaya devam ederken piyasaya yeni çıkan oyunlarda mercek altına alınıyor.

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan ve oyunculara eğlenceli anlar yaşatmaya devam eden Wild West: New Frontier tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. Android, iOS ve Winphone üzerinde oynanabilen yapımda oyuncular renkli içerikler eşliğinde kendilerine ait bir çiftlik kurmaya çalışacaklar.

Tarlalar ekip biçebileceğimiz oyunda sevimli evcil hayvanlar yetiştirebileceğiz. Başarılı bir çiftlik geliştireceğimiz oyun içerisinde yemyeşil alanlar meydana getirecek, meyve ağaçları dikerek meyve üretecek, 3D grafikler eşliğinde gerçekçi bir çiftçilik deneyimi yaşayacağız.

Social Quantum Ltd tarafından geliştirilen ve yayınlanan Wild West: New Frontier üç farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Wild West: New Frontier

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
89.9 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi bir çiftçilik oyunu oynayacağız.

Social Quantum Ltd tarafından geliştirilen Wild West: New Frontier mobil simülasyon oyunu olarak yayınlandı.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam eden Wild West: New Frontier ile çiftçilik deneyimi yaşayacağız. Günümüzdeki en geniş içerikli çiftçilik oyunlarından birisi olan Wild West: New Frontier iOS, Android ve Winphone platformlarında ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor.

Rengarenk bir atmosfere sahip olan yapımda oyuncular evcil hayvanlar besleyebilecek, farklı ürünler ekip biçebilecek, çiftliklerini diledikleri gibi düzenleyebilecekler. Oldukça basit bir oynanış yapısına sahip olan oyunda zengin içerik eşliğinde sürükleyici bir çiftçilik deneyimi yaşayacağız.

Her türlü detayın düşünüldüğü mobil oyunda eğlenceli bir çiftçilik dünyası bizleri bekliyor olacak. 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan yapım, Google Play üzerinde 4.2 gibi bir skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

Wild West: New Frontier

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
80.48 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi bir çiftçilik oyunu oynayacağız.

Mobil platformda sürükleyici bir çiftçilik oyunu oynamak ister misiniz?

Eğer cevabınız evet ise aradığınız oyun Wild West: New Frontier demektir. Oyun dünyasının başarılı isimlerinden birisi olan Social Quantum Ltd tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan Wild West: New Frontier eğlenceli yapısı ile 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Üç farklı mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan Wild West: New Frontier ile çeşitli ekinler ekip biçebilecek, tarlalarda ürünler yetiştirebilecek, çeşitli hayvanlar besleyebileceğiz. Küçük bir arazi üzerine kuracağımız çiftliğimizi günden güne genişletecek ve büyüterek daha fazla üretim yapabileceğiz.

Kırsal hayatın tadını çıkaracağımız oyunda çiftçiliğe dair gerçekçi bir deneyim yaşayacak ve tecrübe edineceğiz.

3D grafikler eşliğinde gerçekçi bir deneyim yaşayacak olan oyuncular farklı binalar ve dekorasyonlar ile de karşılaşacaklar.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Golden Frontier

    Zengin bir çiftçilik deneyimi yaşayacağız.
  • Wild Hunt

    Avcılık dünyasına giriş yapacağız.
  • Merge Heroes Frontier

    Onlarca farklı kahramandan dilediğinizi yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • New Alice's Mad Tea Party

    Macera dolu bir orman yolculuğuna çıkarak çılgın partiler düzenleyeceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • OG West

    Vahşi batıda savaşacağız.
  • West Game

    Vahşi batıda savaşacağız.