WithstandZ - Zombie Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Zombi istilasına uğramış bir şehirde hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Zombi istilasına uğramış bir şehirde hayatta kalmak için mücadele edeceğiniz ve aksiyon dolu görevler üstlenerek zombilere karşı savaşacağınız WithstandZ - Zombie Survival, 5 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan ücretsiz bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, şehrin her yanına yayılmış zombilerle mücadele ederek hayatta kalmaya çalışmak ve zorlu görevlerde rol alarak seviye atlamaktır. Oyunu ister online olarak çok oyunculu modda oynayabilir, isterseniz de robota karşı oynayarak tek başınıza zombilerle savaşabilirsiniz. Farklı silahlar ve karakterlerden dilediğiniz seçerek oyuna başlamalı ve zombileri en kısa sürede öldürerek canınızı maksimum seviyede tutmalısınız.

Oyunda zombilerle savaşabileceğiniz farklı mekanlar yer almaktadır. Harita yardımı ile zombilerin yerlerini tespit edebilir ve işlerini bitirebilirsiniz. Dürbünlü tüfek, tabanca, makineli silah ve daha onlarca ölümcül savaş aletinden dilediğinizi seçebilir ve aksiyona atılabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz WithstandZ - Zombie Survival, aksiyon oyunları arasında yerini alan kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

WithstandZ - Zombie Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
243.1 MB DOSYA BOYUTU

Zombi istilasına uğramış bir şehirde hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlardan ücretsiz olarak erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız WithstandZ - Zombie Survival, zombiler tarafından istila edilen farklı mekanlarda hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz benzersiz bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, karakterinizi ve silahınızı seçerek zombilerin içine dalmak ve düşman maksimum zayiatı verdirerek seviye atlamaktır. Haritalardan yararlanarak zombilerin nerede olduklarını bulabilir ve ani baskınlar yapabilirsiniz. Oyunu online olarak da oynayabilir ve gerçek oyuncularla savaşabilirsiniz. Farklı karakterlerden dilediğinizi seçebilir ve onlarca ölümcül silah arasından dilediğinizi seçerek aksiyon dolu savaşlara katılabilirsiniz.

Oyun içerisinde zombi istilasına uğrayan birçok mekan ve zombilere karşı kullanabileceğiniz birbirinden güçlü onlarca karakter yer almaktadır. Ayrıca sayısız silah ve mühimmat bulunmaktadır. Mobil platformda aksiyon oyunları kategorisinde bulunan ve milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan WithstandZ - Zombie Survival, hayatta kalmak için tehlikeli görevlere atılacağınız sıra dışı bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Forest HD: Survival

    Zombi istilasından kurtularak hayatta kalmak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Prey Day: Survival - Craft & Zombie

    Gerilim yüklü sahnelere hazırlanın.
  • Survival Zombie Hunter

    100’den fazla bölümü seçmeye çalışacağız.
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • Cube Survival Story

    Aksiyon dolu anlara dahil olacağız.
  • Last Day to Survive- FREE Zombie Survival Game

    Zombileri etkisiz hale getireceğiz.
  • Last Player Survival : Battlegrounds

    Hayatta kalmak için savaşacağız.
  • Winter Survival

    Kış temalı bir atmosfer de hayatta kalmaya çalışacağız.