WonderCat Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engellerin yer aldığı zorlu parkurlarda ilerleyerek hedefe ulaşabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Klasik oyun kategorisinde yer alan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan WonderCat Adventures, Android, İOS ve Windows işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Oldukça kaliteli görüntü grafikleri ve eşsiz müzikleri ile güçlendirilmiş bu oyunda amaç, başrolde bulunan kedi karakteri ile zorlu parkurlarda hızla ilerlemek ve seviye atlamak. İlerlerken yollardaki elmasları toplamanız yararınıza olacaktır. İki tekerlekli arabalar yardımı ile yolunuza devam etmeli ve karşınıza çıkacak tuzakları atlatmalısınız. Tehlikeli yollarda devasa kartallar, yengeçler ve daha birçok yırtıcı hayvan sizleri bekliyor. Ayrıca oyunda toplam 53 zorlu bölüm yer alıyor.

Parkurlarda zorlu geçitlerin olduğu bölümlerde kullanabileceğiniz bazı araçlar bulunuyor. Bu araçlar yardımıyla karşı tarafa geçebilir ya da daha uzağa atlayabilirsiniz. Yapmanız gereken hızlı hareket ederek tuzaklardan ve vahşi hayvanlardan kaçmak ve topladığınız puanları kullanarak yeni bölümlerin kilidini açmak.

Maceraya doyacağınız ve sıkılmadan oynayabileceğiniz WonderCat Adventures, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor. Her geçen gün daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen bu oyun ile sizlerde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

WonderCat Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
74.9 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engellerin yer aldığı zorlu parkurlarda ilerleyerek hedefe ulaşabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak sizlerin hizmetine sunulan WonderCat Adventures, zamanla daha fazla adından söz ettirmeyi başarmış eşsiz bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Oyunda asıl amaç, zorlu parkurlarda ilerleyerek elmasları toplamak ve diğer bölümlerin kilidini açmaktır. Oyun içerisinde onlarca farklı bölüm ve birbirinden tehlikeli birçok vahşi hayvan bulunmaktadır. Parkurlarda zorlu geçişlerde kullanabileceğiniz çeşitli araçlar yer almaktadır. Bu araçlardan yararlanarak yükseğe zıplayabilir, hızlı geçişler yapabilir ve uzun mesafeli atlayışlar gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca oyun içerisinde yer alan iki tekerlekli basit araçlar sayesinde yolunuza hızla devam edebilir ve engelleri daha kolay aşabilirsiniz.

Oyunda yapmanız gereken, robot kıyafetiyle donatılmış ve tuzaklara karşı güçlendirilmiş bir kedi ile zorlu yollardan geçerek hedefe doğru ilerlemektir. Hedefe giderken karşınıza çıkacak engelleri aşmalı ve parkuru tamamlayarak diğer bölümleri oynamaya hak kazanmalısınız.

Etkileyici grafik tasarımı ve ses efektleri ile daha keyifli bir oyun deneyimi sunan WonderCat Adventures, klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulmaktadır. Android, İOS ve Windows işlemcili bütün cihazlarda rahatlıkla oynayabileceğiniz bu oyunu, sizlerde sıkılmadan oynayabilirsiniz.

iyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

WonderCat Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
61.87 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engellerin yer aldığı zorlu parkurlarda ilerleyerek hedefe ulaşabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve benzersiz müziklerle desteklenmiş sıkılmadan oynayabileceğiniz WonderCat Adventures, klasik oyunlar arasında yer alan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan bir oyun olarak göze çarpıyor.

Android, İOS ve Windows işletim sistemlerini destekleyen tüm cihazlarda kolaylıkla oynanan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan bu oyun ile macera dolu anlar sizleri bekliyor. Robot zırhı ile korunan bir kedi yardımıyla zorlu parkurlarda ilerleyebilir ve tuzaklarla dolu yollardan geçerek hedefe ulaşabilirsiniz. Ayrıca geçtiğiniz yollarda karşınıza çıkan elmasları toplayarak diğer bölümlerin kilidini açabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Oyun içerisinde birbirinden zorlu 53 farklı bölüm yer almaktadır. Bölümlerde sizi engellemeye çalışacak olan devasa yengeçler, kartallar ve benzeri birçok yırtıcı hayvan bulunmaktadır. Robot kıyafetinde bulunan çeşitli özellikleri kullanarak bu hayvanları atlatabilir ve yolunuza devam edebilirsiniz. Ayrıca parkurlarda bulunan bazı araçlardan yararlanarak uzun atlamalar yapabilir ve engellerden sıyrılabilirsiniz.

Her geçen gün daha fazla oyuncu kitlesine ulaşan ve oynayanlara keyif veren WonderCat Adventures ile sizlerde farklı bir oyun deneyimine sahip olabilirsiniz.

iyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Letters From Nowhere

    Cadıların işgalini durdurmaya çalışacağız.
  • Turret Fusion Idle Clicker

    Füze ve roket atarlar kullanarak uzaylılara karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Jungle Adventures 2

    Renkli bir dünyaya dalacağız.
  • Evil Nun APK

    Evil Nun APK Android korku oyunları arasında. Korku oyununda rahibeye yakalanmadan okuldan kaçmanız gerekiyor. Bulmacalar kaderinizi belirliyor.
  • Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • Klondike Adventures

    Eşsiz bir manzara eşliğinde kendi çiftliğinizi yöneteceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Slots Reel Frontier

    Çeşitli şans oyunları oynayarak eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir yapımdır.
  • Mr. Meat APK

    Mr. Meat APK, zombiye dönüşmüş bir seri katilin elinden kurtulmaya çalıştığınız korku kaçış oyunu. Zombili oyunu oynaması ücretsiz!