Wondr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Twitter'da canlı yayın başlatarak, takipçilerinizin anonim olarak size sorular sormasını sağlayabilirsiniz.

Wondr uygulaması ile Twitter’da canlı yayın oturumu başlatarak, takipçilerinizin anonim olarak sizlere sorular sormasını sağlayabilirsiniz.

4 milyon üyeyi geride bırakan anonim sohbet uygulaması Connected2.me’nin geliştiricileri tarafından yayınlanan Wondr uygulaması ile Twitter’daki takipçilerinizle soru-cevap oturumu başlatabiliyorsunuz. Twitter’ı kasıp kavuran canlı yayın uygulamalarından sonra ortaya çıkan Wondr’ın kullanımı da oldukça kolay. Uygulamaya sadece Twitter ile giriş yapabileceğinizi de önceden söylemekte fayda var.

Ana ekranda bulunan Wondr butonuna tıklayarak, başlatacağınız oturum için bir başlık belirleyebilirsiniz. Bunun ardından da canlı oturumunuzu başlatabiliyorsunuz. Oturumunuz başladığınızda takipçilerinize giden otomatik bildirim sayesinde sizden haberdar olan kişiler, anonim olarak size yazabiliyorlar. Birden fazla aktif sohbeti beraber yönetmenize izin veren Wondr, aynı anda en fazla 10 takipçinizle birden konuşmanıza izin veriyor. Bu sayıdan fazlasını da otomatik olarak sıralayarak, konuşma bittikçe ön sıralara yerleştiriyor.

Connected2.me ve Twitter’ın canlı yayın özelliğini bir arada sunan Wondr uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Wondr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Twitter'da canlı oturum başlatarak, takipçilerinizin anonim olarak sizinle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.

Yeni bir sosyal medya girişimi olan Wondr ile iOS cihazlarınız üzerinden Twitter’daki takipçilerinizle soru-cevap oturumu başlatabilirsiniz.

Anonim sohbet uygulaması connected2.me uygulamasından esinlenilerek, yine aynı geliştiriciler tarafından yayınlanan Wondr; Twitter’da bir hayli popüler olan canlı yayın özelliğini de kullanıyor. Wondr’a Twitter hesabınızla giriş yaptıktan sonra, canlı oturum için başlık belirliyor ve ardından yayını başlatıyorsunuz.

Yayına başladığınızda otomatik olarak takipçilerinize bildirim gönderen uygulama,yayınınızdan haberdar olan kişilerin katılmasıyla birlikte devam ediyor. Takipçilerinizin anonim olarak size sorularını yönelterek, aktif olarak herkesle iletişime geçebilmeniz mümkün. Uygulamada açtığınız oturumda birden fazla sohbeti yönetmenize imkan veren Wondr, aynı anda en fazla 10 kişiyle konuşmanıza izin veriyor. 10 kişiden fazlasını da otomatik olarak sıralıyor ve diğer konuşmalar bittikçe sırayla önlere alıyor.

Anonim sohbet uygulaması Connected2.me ve Twitter’ın canlı yayın özelliğinin karışımı olan Wondr uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.