Wood Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Farklı şekillerden oluşan blokları bir araya getirerek zorlu bulmacalar çözebileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda ücretsiz olarak oyun severlere sunulan Wood Battle, boş karelerden oluşan bir çerçeveye farklı şekillerden oluşan blokları yerleştirerek zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Oyunu online modda oynayarak, dünyanın dört bir yanından farklı oyuncularla karşı karşıya gelebilir ve zamana karşı yarışarak zorlu mücadeleler verebilirsiniz. Oyunda amaç, belirli sayıda boş kareden oluşan bir zemin üzerine farklı şekillere sahip blokları dizerek tüm zemini doldurmaktır. Blokları birbirine geçecek şekilde aralıksız yerleştirmeli ve tüm kareleri doldurarak bulmacayı bitirmelisiniz. Dünya çapında oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Online mücadelelerde rakiplerinizin hamlelerini canlı olarak görebilir ve sizden ne kadar geride ya da önde olduğunu takip edebilirsiniz. Tekrar izle seçeneği ile önceki müsabakalarınızı izleyebilir ve hatalarınızı görebilirsiniz. Doğru hamleler ile bulmacayı rakiplerinizden önce bitirebilir ve zirveye adınızı yazdırabilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Wood Battle, zihin geliştirici özelliğe sahip kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Wood Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
72.7 MB DOSYA BOYUTU

Farklı şekillerden oluşan blokları bir araya getirerek zorlu bulmacalar çözebileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Mobil oyun dünyasında bulmaca kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlere hizmet veren Wood Battle, farklı şekillerden oluşan blokları uygun şekilde yerleştirerek zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Oyunu ister çevrimiçi, isterseniz de çevrimdışı olarak oynayabilirsiniz. Online oynayarak dünyanın farklı bölgelerinden oyuncularla karşı karşıya gelebilir ve nefes kesen yarışlara katılabilirsiniz. Oyunda yapmanız gereken, boş karelerden meydana gelen bir çerçeve üzerine farklı şekillere sahip blokları yerleştirmektir. Blokları dizerken aralarda boşluk bırakmamaya özen göstermeli ve birbirine uyumlu şekilleri bir araya getirmelisiniz. Bütün boş kareleri doldurarak bulmacayı tamamlayabilir ve farklı bulmacaların kilidini açabilirsiniz.

Online yaptığınız yarışlarda rakiplerinizi canlı olarak takip edebilir ve hamlelerini görebilirsiniz. Tekrar izle özelliği sayesinde geçmiş oyunlarda yaptığınız hataları tespit edebilirsiniz. Bu sayede aynı hataları yapmadan rakiplerinizi yenebilir ve dünya sıralamasında adınızı üst sıralara yazdırabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Wood Battle, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow Battle 2.2

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • Mobg.io Survive Battle Royale

    Hayatta kalan son oyuncu olmaya çalışacağız.
  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • Linear Quest Battle: Idle Hero

    Patron savaşçılar ile mücadele edeceğiz.
  • Total Battle

    Kendi imparatorluğunuzu kurarak ortaçağın en iyisi olmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • StrikeFortressBox: Battle Royale

    Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile çatışacağız.
  • Homerun Battle 2

    Gerçek zamanlı beyzbol maçlarına katılacağız.