WordBrain 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli bulmacalar çözerek yüzlerce yeni kelime öğrenebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve zihin geliştirici özelliği ile dikkat çeken WordBrain 2, gizli kelimeleri bularak eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir kelime oyundur.

Oyunda yüzlerce zorlu seviye ve kelimeleri bulmanızda yardımcı olacak onlarca farklı konu yer almaktadır. Size verilen ipuçlarından yola çıkarak onlarca farklı harf arasından gizli kelimeleri bulmalı ve sonraki bölümlerin kilidini açmalısınız. Bulmacalar kolaydan zora doğru sıralanmıştır ve seviye atladıkça gizli kelimeleri bulmanız daha zorlaşacaktır. Kelime dağarcığınızı geliştirebileceğiniz sayısız kelimenin yer aldığı eğitici bir oyun sizleri bekliyor.

İpuçlarından yararlanarak gizli kelimeleri tahmin etmeli ve parmağınızı kelimenin harfleri üzerinde sürükleyerek doğru cevabı bulmalısınız. Sırasıyla gizli kelimeleri bularak bulmacaları tamamlayabilir ve seviye atlayarak daha zor bölümlerde yarışabilirsiniz.

Mobil platformda kelime oyunları arasında kendisine yer bulan ve farklı konularda yüzlerce kelime barındıran WordBrain 2, eğlenceli bulmacalar çözerek kelime haznenize yenilerini ekleyebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

WordBrain 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
208.5 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli bulmacalar çözerek yüzlerce yeni kelime öğrenebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Kelim dağarcığınızı geliştirerek yüzlerce yeni kelime öğrenebileceğiniz ve eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz WordBrain 2, 5 milyondan fazla oyun severin keyifle oynadığı sıra eğitici oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken tek şey, ipuçlarından yola çıkarak gizli kelimeleri tahmin etmek ve bulmacaları başarıyla tamamlayarak yeni bölümlerin kilidini açmaktır. Oyunda farklı konulardan birçok kelime yer almaktadır. Bu kelimeleri bulabileceğiniz çeşitli ipuçları bulunmaktadır. Doğru tahminlerde bulunarak gizli kelimenin harflerini işaretlemeli ve bulmacayı çözmelisiniz. Zihin geliştirici özelliği ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda binden fazla seviye ve yüzlerce farklı konu yer almaktadır. Her bir konuyla alakalı onlarca gizli kelime bulunmaktadır. Gizli kelimeleri tahmin ederek parmağınızı kelimenin harfleri üstünde sürüklemeli ve bulmacaları çözerek yolunuza devam etmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz WordBrain 2, mobil platformda kelime oyunları arasında bulunan ve alanında oldukça popüler bir yere sahip olan benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WordBrain

    Kelime dağarcığınıza güveniyorsanız, WordBrain oyununda kendinizi test edebilirsiniz!
  • Words Story-Addictive Word Game

    Mantığınızın gelişmesine katkıda bulunan eğlenceli bir kelime oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • PicoWords

    Harfleri birleştirerek mantıklı kelimeler yapmaya çalışacağız.
  • Word Chums

    Zorlu kelimeleri bulmaya çalışacağız.
  • Wordington: Words & Design

    Evleri ve bahçeleri dekore edebileceğiz.
  • World Tower

    Anlamlı kelimeler üretmeye çalışacağız.
  • BattleText

    İngilizce kelime savaşları yapabileceğiniz eğitici bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.