Wordscapes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
372 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Wordscapes Android İndir: Popüler kelime bulmaca oyunları arasında

Wordscapes, popüler kelime bulmaca oyunları arasında. Sadece Android platformunda 10 milyon indirmeyi geçen kelime oyununda verilen harflerle kelimeler türetiyorsunuz ancak bulduğunuz kelimelerin tabloda olması gerekiyor. Bir noktadan sonra zorlaşmaya başlayan bulmaca oyunu kelime haznenizi ölçmek için birebir.

Word Stacks, Word Chums, Word Flowers, Word Mocha, Wordscapes Uncrossed gibi en çok indirilen kelime oyunlarının geliştiricileri tarafından hazırlanan Wordscapes, kelime bulma oyunları ve çapraz bulmaca oyunlarının karışımı. Daire içerisindeki harfleri kullanarak anlamlı kelimeler bulmaya çalışıyorsunuz. Harflere basılı tutup sürükleyerek oluşturduğunuz kelimeler hem anlamlı olmalı hem de tabloda yer almalı. Tabloda yer almayan gizli kelimeler size ekstra puan kazandırıyor. Kelimeyi bulamıyorsanız ipucu alabiliyorsunuz ancak ipuçlarının sınırlı olduğunu unutmayın. İlerledikçe kelimeleri bulmak zorlaşıyor. Bu arada oyun İngilizce. İngilizce kelime bilginizi ölçebileceğiniz bir oyun arıyorsanız tavsiye ederim.

 

Erkan Calp

Wordscapes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
192.2 MB DOSYA BOYUTU

Wordscapes iOS İndir: Kelime bulmada ne kadar iyisiniz?

Wordscapes, mobilde en çok indirilip oynanan kelime bulmaca oyunları arasında. İngilizce kelime bilginizi test edebileceğiniz kelime oyunu arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Süre sınırlaması yok, online değil dolayısıyla kimseyle yarışmıyorsunuz.

Popüler kelime oyunlarının geliştiricisi PeopleFun’ın yeni kelime bulma oyunu Wordscapes’i özellikle İngilizce kelime haznesini genişletmek isteyenlere öneririm. Bulduğunuz kelimelerin anlamını da öğrenebiliyorsunuz. Daire içindeki harflere basılı tutarak kelimeleri oluşturuyorsunuz. Oluşturduğunuz kelime varsa tabloda çıkıyor yoksa gizli kelime olarak kaydediliyor. Başta kelimeleri bulmak harf sayısı az olduğundan çok kolay. İlerledikçe hiç tahmin edemeyeceğiniz kelimeler çıkıyor. Zorlu kelimeleri bulmanızı kolaylaştıran ipuçları var ancak çabuk tükeniyor ve kazanılması kolay değil. Bu arada 6000’nin üzerinde bulmaca var.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!