Wordzee!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Wordzee! oyununda dil bilginizi geliştirirken eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Wordzee!, Android cihazlarınızda oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bir kelime oyunu olarak öne çıkıyor.

Scrabble oyununa benzeyen tarzda bir yapıya sahip olan Wordzee!, çevrimiçi olarak başka kullanıcılarla da oynayabilmenize imkan tanıyor. Her harfin farklı puanı bulunan oyunda, oyun tahtasında da puanınızı katlayan kareler bulunuyor. Her kareyi yalnızca bir defa kullanabildiğiniz için iyi düşünüp en yüksek puanı alabileceğiniz kelimeleri bulmanız gerekiyor.

Online oyun, tek başınıza oynama, günlük beceriler gibi oyun modları ve görevler sunan Wordzee! oyunu sayesinde bir yandan İngilizce kelime dağarcığınızı geliştirirken, bir yandan da keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eğer siz de bir yandan kelime öğrenmek bir yandan da eğlenmek istiyorsanız, Wordzee! oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Wordzee!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
232.3 MB DOSYA BOYUTU

Kelime oyunlarından hoşlanıyorsanız, Wordzee! oyununda hem dilinizi geliştirebilir hem de keyifli vakit geçirebilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınızda yeni bir kelime oyunu arıyorsanız, Wordzee! oyununu deneyebilirsiniz.

Keyifle oynayabileceğiniz ve diğer kullanıcılarla oynayarak heyecanı artırabileceğiniz Wordzee! oyuunda, Scrabble oyununa benzeyen tarzda bir yapı bulunuyor. Her harfin belirli bir puanı bulunan Wordzee! Oyununda, oyun tahtasında da puanınızı katlayacak kareler bulunuyor ve bu sayede en iyi dizilimi bularak yüksek puan kazanabiliyorsunuz. Her oyun sırasını tek bir kez kullanabileceğiniz oyunda, rakibinizi alt etmek için en yüksek puanı kazanabileceğiniz kelimeler bulmanız gerekiyor.

Tüm dünyadaki kullanıcılarla online oynama, tek başınıza oynama ya da günlük beceriler gibi oyun modları ve görevler sunan Wordzee! oyununu iPhone ve iPad cihazlarınıza indirerek İngilizce kelime dağarcığınıza yeni kelimeler katarak antrenman yapabilir, bir yandan da keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Wordscapes

    Wordscapes Android İndir: Popüler kelime bulmaca oyunları arasında
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Words Master

    Words Master Android İndir: Kelime bulmaca oyunu
  • Kelime Savaşı - Mynet APK

    Kelime Savaşı - Mynet APK, android telefonunuzda oynayacağınız bir canlı bilgi yarışı oyunudur.
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Çatlak Kelimeler APK

    Çatlak Kelimeler (Android APK), saatlerce başından ayrılamayacağınız eğlenceli bir kelime bulmaca oyununu sizlere sunuyor.
  • Word Universe

    Binlerce bölüm sunan Word Universe oyununda, kelime bilginizi ölçebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.