WorldBox

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
2.2/5 ZİYARETÇİ
2,202 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Dünyayı dilediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz ve yeni yaratıklar oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Dünyayı en baştan dilediğiniz gibi kurabileceğiniz ve yeni yaratıklar oluşturarak farklı deneylerde bulunabileceğiniz WorldBox, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, dünyayı dilediğiniz gibi şekillendirmek ve çeşitli canlılar oluşturarak dünyada yeni bir düzen meydana getirmektir. Oyunda her şeyi istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Farklı deneyler yapabilir ve çeşitli özelliklere sahip koyun, kurt, cüce gibi yeni yaratıklar oluşturabilirsiniz. Ayrıca asit yağmurları ve atom bombalarından yararlanarak dünyayı yok edebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve sıra dışı konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz ve dünyayı kendi fikirleriniz doğrultusunda yeniden şekillendirebileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla erişebileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz WorldBox, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

WorldBox

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
151.2 MB DOSYA BOYUTU

Dünyayı dilediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz ve yeni yaratıklar oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Dünyayı dilediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz ve çeşitli deneyler yaparak yeni canlı türleri keşfedebileceğiniz WorldBox, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, dünyanın kontrolünü ele alarak her şeyi dilediğiniz gibi yönlendirmek ve yeni yaratıklar meydana getirmektir. Dünyadaki düzeni istediğiniz gibi şekillendirebilir ve kendi fikirlerinizi kullanarak farklı bir yaşam alanı inşa edebilirsiniz. Çeşitli deneyler yaparak yeni canlı türleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca atomik bombalar kullanarak ya da asit yağmurları yağdırarak dünyayı yok edebilir ve her şeye en baştan başlayabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi ve fikirlerinizi yansıtan bambaşka bir dünya inşa edebilir ve dünyanızı istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Farklı konusu ve eşsiz tasarımı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Yüz binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çeken WorldBox, mobil platformdan simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.