Yokai Tamer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlara ve özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.

Eşsiz tasarımlara ve ölümcül özelliklere sahip onlarca başrol kahramanı ve sürükleyici hikayeleri ile aksiyon dolu anlar yaşayacağınız ve bağımlısı olacağınız Yokai Tamer, Mobil platformda rol oyunları kategorisinde boy gösteren ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan kaliteli bir Japon tarzı RPG oyunudur.  

Etkileyici tasarımlarıyla göz kamaştıran benzersiz karakterler ve nefes kesen savaş senaryoları ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karakterinizi seçerek dilediğiniz bir hikayede başrolü oynamak ve rakiplerinizle birebir mücadele ederek seviye atlamaktır.

Aksiyon dolu kılıç savaşlarına katılarak ganimet toplayabilir ve kahramanlarınızı geliştirerek yeni özellikler ekleyebilirsiniz.

Bir aile yaşantısı kurarak sevdiğiniz insanla mutlu bir yuva kurabilir ve kendi çocuklarınızı büyütebilirsiniz.

Oyunu çevrimiçi modda oynayarak dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularına karşı mücadele etmeli ve farklı arenalarda yarışarak şampiyonalardan birincilikle ayrılmalısınız.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından sevilerek oynanan Yokai Tamer, sürükleyici hikayelere sahip eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Yokai Tamer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
313.8 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlara ve özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici hikayeleri sayesinde bağımlısı olacağınız Yokai Tamer, etkileyici tasarımları ve ölümcül savaş özellikleriyle dikkat çeken farklı karakterlerin kontrollerini sağlayarak nefes kesen RPG savaşlarına katılacağınız benzersiz bir oyundur.

Japon tarzındaki karakter tiplemeleri ve aksiyon dolu savaş senaryoları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, kendi avatarınızı seçerek rakiplerinizle birebir savaşmak ve ganimet toplayarak karakterinizin özelliklerini geliştirmektir.

Online RPG savaşlarına katılarak dünyanın her yerinden sayısız rakiple mücadele edebilir ve zorlu turnuvalarda boy gösterebilirsiniz.

Seçtiğiniz karaktere uygun bir eş bularak mutlu bir aile yaşantısı kurabilir ve kendi bebeklerinize bakabilirsiniz. Sürekli gelişim göstererek usta bir kılıç şövalyesi olabilir ve düşmanlarınızı tek tek kılıçtan geçirerek onlara diz çöktürebilirsiniz.

Rol oyunları arasında bulunan ve yarım milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih edilen Yokai Tamer, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz ve sürükleyici hikayeleri sayesinden soluksuz oynayacağınız eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yokai Dungeon

    Rastgele oluşturulan zindanları geçmeye çalışacağız.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.