YOYO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
8.3 MB DOSYA BOYUTU

YOYO, Android cihazlarınız üzerinden hızlıca araç kiralamanıza yardım edecek bir çözüm uygulamasıdır.

YOYO, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir araç kiralama ve paylaşma uygulamasıdır. YOYO, tüm dünyada hızla yayılan "car sharing" hizmetinin Türkiye'deki uyarlamasıdır.

Şehir hayatının bunaltıcı trafiğinden sıyrılmak isteyen kişiler için birebir olan YOYO uygulaması sayesinde toplu taşıma araçlarına takılmadan kafanıza göre seyehat edebilirsiniz. Size lazım olan süre boyunca arabaya sahip olabilir ve klasik araç kiralamalardan farklı olarak ekstra para vermekten kurtulabilirsiniz. İsterseniz 1 saatliğine isterseniz de 1 haftalığına arabaya sahip olabilir ve işlerinizi halledebilirsiniz. Kullan bırak araba sloganını kullanan YOYO, zengin araba koleksiyonuyla da kullanıcıların tüm isteklerine cevap veriyor. YOYO ile araç kiralamak istediğinizde Android uygulaması üzerinden rezarvasyonunuzu yapabilirsiniz. Rezervasyon bilgilerinizde verdiğiniz adrese gelen arabayı alarak rahatlıkla gezintiye çıkabilirsiniz. Uygulama şu an sadece İstanbul'da hizmet veriyor.

YOYO, uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YOYO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
10.3 MB DOSYA BOYUTU

YOYO, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden hızlıca araç kiralamanıza yardım edecek bir uygulamadır.

YOYO, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir araç kiralama uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

YOYO, tüm dünyada hızla yayılan "car sharing" hizmetinin Türkiye'deki uyarlamasıdır. Şu an sadece İstanbul'da aktif olarak hizmet veren YOYO uygulamasıyla istediğiniz an bir arabaya sahip olabilirsiniz. Acele bir işiniz olduğunda hayat kurtarıcı olarak görev yapan YOYO uygulaması sayesinde size lazım olan süre boyunca arabaya sahip olabilir ve klasik araç kiralamalardan farklı olarak ekstra para vermekten kurtulabilirsiniz. Yoyo uygulaması sayesinde dilerseniz 1 saat dilerseniz de 1 hafta boyunca bir arabaya sahip olabilirsiniz. 

Kullan bırak araba sloganını kullanan YOYO, zengin araba koleksiyonuyla da kullanıcıların tüm isteklerine cevap veriyor. YOYO ile araç kiralamak istediğinizde iOS uygulaması üzerinden rezarvasyonunuzu yapabilirsiniz. Rezervasyon bilgilerinizde verdiğiniz adrese gelen arabayı alarak rahatlıkla gezintiye çıkabilirsiniz. Ayrıca arabanızı kapınıza kadar da çağırabilirsiniz.

YOYO, uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.