ZAGA

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

ZAGA ilginç ve keyifli bir mobil beceri oyunudur

ZAGA zorlu bir oyun yapısına sahip olmasına rağmen kısa sürede bağımlılık haline dönüşebilen bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan ZAGA'da aynı anda hareket eden 2 oku kontrol etmeye çalışıyoruz. Zigzag şeklinde ilerleyen oklarımızı kontrol edebilmek için ekrana dokunmamız yeterli. Ekrana dokunduğumuzda her iki ok da ters yöne doğru hareket etmeye başlıyor. Oyundaki temel amacımız ise karşımıza çıkan engellere takılmadan en uzun süre ilerlemek ve en yüksek puanı yakalamak.

ZAGA'da oklarımız farklı renge sahipler. Ekranda da oklarımızla aynı renge sahip olan küçük toplar karşımıza çıkabiliyor. Aynı renge sahip oku aynı renkteki topa dokundurduğumuzda ise bonus puan kazanıyoruz. Bu işi seri bir şekilde arka arkaya yaptığımızda ise kombo yaparak kazandığımız puanı katlayabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

ZAGA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

ZAGA, becerilere dayalı eğlenceli bir iOS oyunu.

ZAGA, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış eğlenceli bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda başarılı olabilmek için son derece hızlı çalışan parmaklara sahip olmamız gerekiyor.

Oyun tek dokunuş kontroller üzerine kurulu olduğu için kontrollere hemen alışıyoruz. Kontorlümüze verilen iki objeyi ekrana yapacağımız dokunuşlar sayesinde yönlendirebiliyoruz. Elbette bu aşamada hassasiyet önemli bir yere sahip çünkü ilerlediğimiz yok boyunca karşımıza çok sayıda engel çıkıyor.

ZAGA'daki tek amacımız hiçbir yere çarpmadan ilerlemek değil aynı zamanda rastgele serpiştirilmiş olan puanları da toplamak. Bu puanları toplayarak bölüm sonunda alacağımız kümülatif skoru yükseltebiliyoruz.

Basit grafikleri ve akıcı animasyonları ile beğenimizi kazanan ZAGA, beceri oyunlarından zevk alan kitlenin denemesi gereken yapımlardan.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.