Zombi: Gundead

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

3D grafikler eşliğinde savaşacağız.

Mobirix imzası ile geliştirilen ve ücretsiz aksiyon oyunları arasında yer alan Zombi: Gundead bizleri gerilim dolu bir dünyaya götürecek.

60’dan fazla ilerlemenin yer aldığı oyunda hayatta kalmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız. Avlanacak, savunacak, kovalayacak ve hayatta kalma çabası içerisinde olacağız. 16 farklı ulusal dil seçenğine sahip olan yapım mobil platformun yanı sıra tabletlerde de ücretsiz olarak oynanabiliyor. Zombilerle dolu bir atmosferin yer aldığı mobil aksiyon oyununda benzersiz çok sayıda silah modeli oyunculara sunuluyor.

Oyuncular bu silahlar ile kendilerini savunacak ve zombileri etkisiz hale getirebilmek için ter dökecekler. 5 milyon oyuncu tarafından ilgiyle oynanan başarılı yapım da farklı görevler yer alacak. Oyuncular bu görevleri de yerine getirmek için ilerleyecek ve ilerledikçe de farklı düşman türleri ile karşı karşıya gelecekler.

Muhteşem 3D fragikler, yüksek ses efektleri ve daha fazlası ücretsiz olarak mobil oyunculara sunuluyor. Dileyen oyuncular ücretsiz olarak Zombi: Gundead’i indirebilir ve gerilim dolu dünyaya adım atabilirler.

Doğukan Çağlakpınar

Zombi: Gundead

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
168.3 MB DOSYA BOYUTU

Hayatta kalmaya çalışacağız.

Hayatta kalmaya çalışacağımız Zombi: Gundead ücretsiz bir aksiyon oyunudur.

Kaliteli grafiklere ve yüksek ses efektleri ile karşımıza çıkan yapım 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Mobirix tarafından geliştirilen ve yayınlanan mobil aksiyon oyunu 60’dan fazla ilerlemesi ile oyuncuları hayatta kalmaya teşvik ediyor.

Muhteşem 3D grafiklerin yer aldığı oyunda 10’dan fazla çeşitli görünüme sahip olan zombiler ile mücadele edecek ve onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Oyun içerisinde 20 farklı tabanca, hafif makinalı tüfek, av tüfeği ve daha fazlası ücretsiz olarak mobil aksiyon severlere sunuluyor. Buna ek olarak 16 farklı ulusal dil, tablet desteği ve zengin içerik oyuncuları tatmin edecek özellikler arasında yer alıyor.

Aksiyon ve gerilim yüklü teması ile mobil platformda 4.3 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan oyun 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Son güncellemesini 8 Ekim 2018’de alan oyun çeşitli hataları ortadan kaldırdı. Mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan Zombi: Gundead’i dileyen oyuncular hemen indirebilir ve aksiyon dolu anlar içerisinde hayatta kalma mücadelesi verebilirler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Zombie: Gundead

    Zombi: Gundead mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Zombie Drift

    Mobil cihazımızda zombi öldüreceğiz.
  • Dead Town

    Zombi istilasına uğramış bir şehirde yaşam mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Guns'n'Glory Zombies

    Zombi istilasına karşı mücadele ederek aksiyon dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.
  • WithstandZ - Zombie Survival

    Zombi istilasına uğramış bir şehirde hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Zombie Forest HD: Survival

    Zombi istilasından kurtularak hayatta kalmak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Zero City APK

    Zero City APK Android zombi oyunları arasında. Zombilerle dolu yeni dünyadaki son sığınağın kontrolü sizde. İnsanları eğitin, savaşın, hayatta kalın!
  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.