Zombie Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazımızda zombi öldüreceğiz.

Mobil cihazımızda zombileri öldürerek eğlenceli anlar yaşayacağımız Zombie Drift ücretsiz bir aksiyon oyunu olarak yayınlandı.

Mobil platformda oyunculara eğlence dolu anlar yaşatan mobil aksiyon oyunu kaliteli grafikleri ve düşük görsel efektleri ile 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Mobil oyuncular tarafından ilgiyle oynanan aksiyon oyunu şu sıralar da yükselişe geçti.

Birbirinden farklı çok sayıda aracın yer aldığı oyunda dilediğimiz aracı satın alabilir ve kişiselleştirebiliriz. Oyuncular zombiler ile daha iyi bir şekilde mücadele edebilmek için araçlarını yükseltebilir ve performansını artırabilirler.

3D grafikler eşliğinde oynanan Zombie Drift gerçekçi fizik kuralları ile oyunculara sürükleyici bir dünya sunuyor. 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen yapımdaki amacımız hayatta kalmak olacaktır. Zombiler bizi durdurmak için ellerinden geleni yapacaktır.

Oyuncular seçtikleri araçlara farklı silahlar takabilecek ve tam anlamıyla bir ölüm canavarına çevirebilecekler. Fast Free Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan mobil oyun 1 milyonun üzerinde oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Zombie Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Zombi öldürmeye doyacağız.

Mobil platformda oyunculara zombi öldürme keyfi sunacak olan Zombie Drift tamamen ücretsiz bir aksiyon oyunudur. Kaliteli grafikler eşliğinde oyunculara zombi öldürme deneyimi sunan mobil yapım bünyesinde 4 farklı araca yer vermektedir. Oyuncular dilerlerse araçlarını seçebilir, yükseltebilir ve performansını artırarak zombilerin karşısına daha güçlü bir şekilde çıkabilirler.

Farklı silah modellerine de yer veren oyunda aracımıza dilediğimiz silahı montajlayabilecek ve zombileri avlayabileceğiz.  Ses efektleri ile aksiyonu iki katına çıkaran yapım da zombiler bizi durdurmak için bütün yolları deneyecek ve aracımızın üzerine atlayacaklar. 

Çeşitli mekanlara da sahip olacak olan aksiyon oyununda basit kontroller ve tempolu bir oynanış atmosferi yer alacak. Buna ek olarak dileyen oyuncular silahları da yükseltebilecekler. Yükseltilen silahlar daha güçlü atışlar yapabilecek ve daha çok zombi öldürebilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Run 2

    Engellere takılmadan koşmaya çalışacağız.
  • WithstandZ - Zombie Survival

    Zombi istilasına uğramış bir şehirde hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Zombie Forest HD: Survival

    Zombi istilasından kurtularak hayatta kalmak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Allstar

    Telefonumuzda drift yapacağız.
  • Zombie Faction

    Zombilerle mücadele edeceğiz.
  • Zombie Haters

    Zombiler ile çarpışacağız.
  • Zombie Labs

    Zombilerle dolu bir atmosfere gireceğiz.