Zombie Haters

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Zombiler ile çarpışacağız.

Mobil arcade oyunları arasında yer alan Zombie Haters ücretsiz olarak yayınlandı. Zombi ordularıyla ölümüne savaşacağımız oyunda oldukça basit kontroller yer alıyor. Şehri keşfederek ilerlemeye çalışacağımız oyunda bize verilen görevleri başarmaya çalışacağız. Yeni bölgeleri keşfedecek ve zombileri öldürerek şehri onlardan geri almaya çalışacağız.

Basit arayüzlere ve orta dereceli içerik kalitesine sahip olan yapımda takımımızı geliştirerek daha güçlü bir hale getireceğiz. Ses efektleri ile desteklenen yapım gerçeklikten tamamen uzak ve fantastik bir oynanışa sahip.

İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan yapım Google Play’de 4.4 gibi bir skor puanı ile arcade oyunları arasında orta sıralarda yer alıyor. 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, her geçen gün kitlesini artırmaya devam ediyor.

Zombie Haters ücretsiz bir arcade oyunudur.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Zombie Haters

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
371.8 MB DOSYA BOYUTU

Zombiler ile çarpışacağız.

DotJoy imzası ile geliştirilen ve mobil platformda arcade oyunları arasında yer alan Zombie Haters ile bizleri eğlenceli anlar bekliyor olacak.

Mobil arcade oyunları arasına hızlı bir giriş yapan ve şuanda aktif olarak 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapımda oyuncular zombiler ile savaşacak ve onları etkisiz hale getirmek için ter dökecekler.

Basit kontrollere ve orta dereceli içerik kalitesine sahip olan yapımda eğlenceli ses efektleri de yer alıyor. Fantastik bir oynanışa sahip olan yapımda zombi orduları ile savaşacak ve onları öldürerek yok edeceğiz. Şehrin içinde yeni bölgeler keşfedeceğimiz mobil arcade oyununda takımımızı geliştirerek zombiler karşısında daha etkili bir hale getirebileceğiz.

İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak oynanabilen yapım herhangi bir internet bağlantısı gerektirmemektedir. Oyun 4.4 gibi bir skor puanına sahip olarak boy göstermeye devam ediyor. Dileyen oyuncular ücretsiz olarak hemen mobil oyunu indirebilir ve oyunun tadını çıkarmaya başlayabiliyorlar.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Ranch

    Zombileri avlayacağız.
  • Zombie Hitman

    Zombilerle karşı karşıya geleceğiz.
  • Last Day to Survive- FREE Zombie Survival Game

    Zombileri etkisiz hale getireceğiz.
  • Zombie Drift

    Mobil cihazımızda zombi öldüreceğiz.
  • Zombie Faction

    Zombilerle mücadele edeceğiz.
  • Zombie Labs

    Zombilerle dolu bir atmosfere gireceğiz.
  • Zombie Run 2

    Engellere takılmadan koşmaya çalışacağız.
  • WithstandZ - Zombie Survival

    Zombi istilasına uğramış bir şehirde hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.