Zombie Show

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
271 TOPLAM İNDİRME

Zombie Show mobil oyunu, sanal gerçeklik desteği ve etkileyici senaryosuyla sizlere farklı bir oyun deneyimi yaşatacak.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Zombie Show mobil oyunu, insanlığı bekleyen muhtemel bir tehlikeye karşı ipuçları barındıran heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Zombie Show mobil oyununda senaryo ciddi anlamda ön plana çıkıyor. 21’inci yüzyılın başlarında televizyonlar yalnızca magazin yayınları, şarkı yarışmaları ve reality şovları yayınlamaktadır ve insanlar bu programların esiri ve bağımlısı olmuşlardır.

İnsanlığın bu boş programlarla beyinlerini doldurması insanlığın sonunu çok geçmeden getirecektir. Doğu Avrupa’da insanların çoğu dağılmaya başlamıştır bile. 2036 yılına gelindiğinde iyice agresifleşen insanlar sokaklardaki masum hayvanları öldürmeye başlamış ve insanlar zombi haline gelmeye başlamışlardır.

Dünyanın en zeki insanları bir araya gelerek bir aydın grubu kurmuşlar ve bu duruma çare aramaya başlamışlardır. Sonunda insanların nasıl ki televizyon programlarından bozulmaya başladıysa yine o şekilde tedavi olabileceğini düşündüler. Yani insanları aydınlatmak için karşı bir televizyon şovu hazırlandı.

Sanal gerçeklik gözlükleriyle desteklenen Zombie Show mobil oyununda tam bir görsel şölen yaşayacaksınız. Ayrıca oyunu Android TV’lerde de oyunu oynayabileceksiniz. Keyifle oynayacağınız Zombie Show mobil oyunu Google Play Store’da ücretsiz indirebilir.

Yağız Sarman

Zombie Show

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME
212 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Show mobil oyununu Android TV'lerde sanal gerçeklik gözlükleriyle oynayabilir ve sıra dışı bir hikayenin tadını çıkarabilirsiniz.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Zombie Show mobil oyunu, insanlığın televizyon programlarından adeta zihinsel bir enfeksiyon kaparak zombi haline geldikleri hikayesiyle ön plana çıkan heyecan dolu bir macera oyunudur.

Zombie Show mobil oyununda, 2D oyun modunda sanal gerçeklik desteğiyle ve Android TV’lerde de oyunu oynayabilirsiniz. Oyun tamamen senaryosuyla ön plana çıkıyor. Hikayeye göre insanlar 21’inci yüzyıl başlarında magazin ve reality şovlarının bağımlısı olmuş, şarkı yarışmalarının esiri olmuştur. Zihinsel faaliyetleri durduran ve adeta beyni uyuşturan bu programlara bağımlı olan insanlar zamanla toplumsal düzende bozukluklara yol açıyorlardır.

2036 yılına gelindiğinde Doğu Avrupa’da bir olay patlak verir. İnsanlar sokaklarda masum hayvanları öldürmeye başlamış ve zombi haline gelmişlerdir. Bu sorunu çözmek için kolları sıvayan aydınlar ve bilim insanları, toplumu tekrar bilinçlendirmek için yine televizyon şovlarından yararlanma fikrini ortaya atar. Tüm dünyanın izleyeceği TV şovuyla insanlar tedavi edilebilir. Keyifle oynayacağınız sürükleyici Zombie Show mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Zombie Fest

    Zombie Fest (Zombi Festivali) İndir - Android Oyunu
  • Zombie Gunfire

    Zombie Gunfire Android oyununda şehri zombilerden temizliyorsunuz.
  • Zombie Survival

    Zombie Survival Android Oyunu: İnternetsiz hayatta kalma oyunu
  • Zombie Frontier 4

    Popüler zombili FPS oyunu Zombie Frontier 4, Android Google Play'de!
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.