Zoom

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
1,235,775 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Zoom ya da Zoom Cloud Meetings, ders verme ve alma üzerine kurgulanmış bir görüntülü konuşma programıdır.

Zoom, basit şekilde görüntülü konuşmalara katılabileceğiniz, genellikle uzaktan eğitim sırasında kullanılan ve kullanışlı özelliklere sahip, Türkçe dil desteği sunan bir Windows uygulamasıdır.

Zoom görüntülü konuşma nasıl yapılır?

Zoom uygulamasını indirdikten sonra programa çift tıklayarak giriş yapıyoruz. Karşımıza çıkan ekranda varsa kullanıcı adı ve şifremiz ile giriş yapıyoruz. Yoksa bir kullanıcı oluşturuyoruz.

Giriş yaptıktan sonra karşımıza çıkan ekranda Turuncu Kamera İşareti olan New Meetings yazısına tıklıyoruz. Buraya tıklamamız ile hemen altında bazı seçenekler çıkacaktır. Burada Start with video seçeneğine tıklayarak, görüntülü konuşmayı başlatıyoruz.

Kendimizi gördüğümüz ekranın altında Invite butonu bulunuyor. Bu butona tıkladıktan sonra odanızın paylaşma seçenekleri geliyor. Eğer e-mail yoluyla bağlantıyı paylaşmak istiyorsanız, ekranında ortasında duran butonlara basıyoruz. Direkt olarak adres yollamak istiyorsak, ekranın altında yer alan URL kopyalama seçeneklerine basarak, gerekli adresi alıyoruz. 

Ardından bu adresi, konuşmaya katılacak kişiye gönderiyoruz ve konuşmayı başlatmış oluyoruz.

Zoom görüntülü konuşmaya nasıl katılırsınız?

Zoom programı üzerinde açılmış bir görüntülü konuşmaya katılmak oldukça basittir. Öncelikle odanın bağlantı adresi sizde olmalı. Odayı açan kişinin size bir bağlantı adresi göndermesi gerekmektedir. 

Ardından sadece Join a Meeting diyerek, konuşmaya dahil olmanız mümkün. Eğer oda şifreli ise Join a Meeting butonuna basmanız ardından, şifreyi girmelisiniz. 

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Zoom görüntülü konuşma programı, birçok detay sunuyor. Zoom ücretli üyelik avantajlarını ise bu siteden kontrol edebilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Zoom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
175,372 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Zoom İndir: Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletlerde çalışan, öğretmenlere yönelik görüntülü konuşma uygulamasıdır.

Zoom, Android telefon ve tabletlerde kullanılan, öğrenciler ve öğretmenleri bir araya getirme üzerine kurgulanmış bir tür uygulamadır

Zoom, diğer görüntülü konuşma uygulamarının aksine kendini öğrenim üzerine konumlandırmış durumda. Buna yönelik detaylar sunan uygulama, bu sayede tek bir uygulama üzerinden tüm işlerin halledilebilmesini sunuyor. 

Zoom üzerinden direkt olarak görüntülü, sesli ve yazılı görüşmeler yapabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra görüntülü konuşmalarda ekran paylaşımı yaparak, bilgisayarınızdaki görüntüyü ekrana yansıtabiliyor ve direkt bunun üzerinden sunum gerçekleştirebiliyorsunuz. Daha güzel bir başka detay ise akıllı tahta: Bu özellik sayesinde paylaşım yaptığınız dosya üzerinde çeşitli çizimler yapabiliyor, yazılar yazabiliyorsunuz.

Zoom İndir Android

  • En iyi Android video toplantı kalitesi
  • En iyi Android ekran paylaşım kalitesi
  • Doğrudan Android cihazınızdan ekran paylaşımı
  • Ekran paylaşımı fotoğrafları, web ve Google Drive, Dropbox veya Box dosyaları
  • Mobil ve masaüstünden grup metni, görüntü ve ses gönderme
  • Kişi uygunluk durumu
  • Telefon, e-posta veya şirket kişilerini kolayca davet edin
  • Etkileşimli katılımcı veya salt görüntüleme web semineri katılımcısı olarak katılın
  • WiFi, 4G / LTE ve 3G ağları üzerinden çalışır
  • Yoldayken güvenli sürüş modu
  • Android, diğer mobil cihazlar, Windows, Mac, iOS, ZoomPresence, H.323 / SIP oda sistemleri ve telefonlardaki herkesle bağlantı kurun

 

Ramazan Tugay Kahraman

Zoom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15,844 TOPLAM İNDİRME
130.9 MB DOSYA BOYUTU

Zoom, iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilen öğretmenlere yönelik bir görüntülü konuşma uygulamasıdır.

Zoom, iPhone ve iPad üzerinden rahatça kullanılabilen, daha çok öğretmenlere yönelik hazırlanmış, bir tür görüntülü konuşma uygulamasıdır. 

Zoom, temelde öğretmenler ile öğrencileri bir araya getirerek, kolayca ders işlemeleri temelinde hazırlanmıştır. Uygulama sağladığı bazı özellikler sayesinde sınıf ortamını dijitale taşımaktadır ve halihazırda en çok tercih edilen görüntülü konuşma uygulamalarının başında gelmektedir.

Zoom uygulaması üzerinde görüntülü, sesli ya da mesajla sohbet imkanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ekran paylaşımı yaparak, bilgisayarın ekranı direkt olarak katılımcılara gösterilebilmektedir. En kullanışlı özelliği ise ekran paylaşımı sırasında akıllı tahta gibi dosyaların üzerinde işaretlemeler ya da buna benzer şeylerin yapılabilmesidir.

Zoom iPhone uygulaması özellikleri

-En iyi iPhone ve iPad video toplantı kalitesi

-En iyi iPhone ve iPad ekran paylaşım kalitesi

-Telefon, e-posta veya şirket kişilerini kolayca davet edin

-İletişim durumu durumu

-İPhone 8, iPad 5, iPad Pro ve sonraki tüm modellerde Sanal Arka Plan

Doğrudan iPhone veya iPad'inizden ekran paylaşımı

-Ekran paylaşım ekranı ve uygulamaları

-İPhone ve iPad'de ekran paylaşımı sırasında birlikte açıklama ekleyin

İPad'de gerçek zamanlı beyaz tahta işbirliği

WiFi, 4G / LTE ve 3G ağlar üzerinden çalışır

-Yoldayken güvenli sürüş modu ve Apple Carplay ile çalışır

Yaklaşan toplantıların bir listesini başlatmak, katılmak ve dinlemek için kendi sesli komutlarınızı özelleştirmek için -Siri Kısayolları

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Teams

    Ücretsiz olarak kullanılan Microsoft Teams uygulaması ile saatlerce görüntülü sohbetler edebileceksiniz.
  • Zoom Player Free

    Zoom Player Free, Windows işletim sistemli bilgisayarınız için tasarlanmış güçlü bir medya oynatıcısıdır.
  • Zoom Player Home Professional

    Zoom Player Home Professional gelişmiş video oynatma özelliği, desteklediği formatlar, sahip olduğu video desteği ve bütün programın tekrar yapılandırılabilmesi özelliğiyle profesyonel bir multimedya oynatıcısı.
  • Zoom Player Home MAX

    Zoom Player MAX gelişmiş birçok video oynatma özelliğine sahip olmasının yanında basit ve sade arayüzü, kullanışlı ve kişiselleştirilebilirliği sayesinde profesyonel bir multimedya görüntüleme programıdır.
  • Hover Zoom

    Hover Zoom, internet ortamındaki görsellerin herhangi bir yere tıklamadan tam boyutlarında gösterilmelerini sağlayan bir Chrome uygulaması.
  • Power Zoom for Chrome

    Power Zoom for Chrome, Wikipedia ve Facebook siteleri üzerindeki resimlerin üzerlerine geldiğinizde büyük görmenizi sağlayan Chrome eklentisidir.
  • Zoommy v7.1

    İstediğiniz bölgeyi kolayca yakınlaştıran ve ekrandaki bölgenin size en ufak ayrıntıları dahi gösteren bu yakınlaştırma 'zoom' programı ile yakınlaştırdığınız dosyaları inceleyebilir ve bilgisayarınıza kolaylıkla kaydedebilirsini
  • Skype

    Skype, Microsoft tarafından geliştirilen ve dağıtılan ücretsiz görüntülü konuşma programlarından bir tanesi olarak hizmet vermektedir.