Zoosk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
623 TOPLAM İNDİRME

Milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen Zoosk sayesinde yeni arkadaşlar edinebilir ve mesajlaşabilirsiniz.

Zoosk ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve dünya üzerinde 25 milyondan fazla kullanıcı olan bir sosyal platformdur. Bu uygulamayı kullanarak yeni kişilerle tanışabilir ve gerçek zamanlı olarak mesajlaşabilirsiniz.

En popüler flört uygulamaları arasında yer alan Zoosk'u kullanabilmek için üye olmanız gerekmekte. Bu aşamadan sonra kendi profilinizi oluşturabilir, kişisel bilgilerinizi ekleyebilir ve profil resmi ekleyerek profilinizi daha bilgilendirici kılabilirsiniz. Bu sayede insanlar sizinle iletişime geçmeden önce hakkında ön bilgi edinebilirler.

Uygulamada sizi kimin görüntülediğine bakabilir, bekar kullanıcılara göz atabilir ve dilediğiniz kişiyle iletişime geçebilirsiniz. Uygulamanın en iyi yanı girdiğiniz etkileşimleri göz önünde bulundurarak size arkadaşlık önerilerinde bulunması. Bu özellik ile kişisel beklentilerinize en uygun kişileri bulabiliyorsunuz.

Uygulamada son derece şık ve sade bir arayüz yer alıyor. Kullanıcılar bu arayüzde farklı bilgilere erişim sağlayabiliyor ve ihtiyaçları olan tüm ayarları yapabiliyor. Yeni kişiler tanımak ve bu kişilerle flört etmek istiyorsanız, Zoosk'u denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Zoosk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
17.8 MB DOSYA BOYUTU

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan Zoosk'u kullanarak yeni kişilerle tanışabilir ve chat yapabilirsiniz.

Zoosk ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir arkadaş bulma ve chat uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullanarak milyonlarca kullanıcı arasından dilediğiniz kişilerle iletişim kurabilir ve gerçek zamanlı olarak mesajlaşabilirsiniz.

Uygulamanın dünya genelinde toplam 25 milyon kullanıcıya sahip olduğu belirtilmekte ve bu hiç de azımsanacak bir rakam değil. Tamamen ücretsiz olan bu uygulamada herhangi bir sınır veya engel bulunmuyor, dilediğiniz yapmakta tamamen özgürsünüz. Fakat diğer sosyal medya araçlarında olduğu gibi Zoosk'ta da davranışlarımızı saygı çerçevesinde tutmalıyız.

Uygulamayı kullanabilmek için profil oluşturmanız gerekmekte. Profilinize kişisel bilgilerinizi ve fotoğrafınızı ekleyerek daha bilgilendirici bir hale getirebilirsiniz. Bu sayede diğer kullanıcılar sizinle iletişime geçmeden önce hakkınızda genel bir fikre sahip olabilirler. Uygulamanın en ilgi çeken yanı ise kullanıcıların kişisel özelliklerini göz önünde bulundurarak arkadaşlık tavsiyelerinde bulunması. Bu sayede kişiliğinizle örtüşen kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Uygulamada son derece temiz ve sade bir arayüz kullanılmış. Dilediğiniz bilgiye zorlanmadan ve vakit kaybetmeden erişebiliyorsunuz. Eğer yeni kişiler tnaımak ve arkadaş edinmek için ücretsiz bir uygulama arıyorsanız, Zoosk'u denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.