Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Bu rehberde iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Apple'ın yeni iPhone modelleri!

Anıl Özünaldım -

iPhone 15 modelleri tanıtıldıktan sonra iPhone 16 serisinin özellikleri merak edilmeye başlandı. Peki, önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen yeni iPhone modelleri donanım konusunda neler sunacak?

12 Eylül 2023 tarihinde düzenlenen Wonderlust etkinliği sırasında iPhone 15 serisi, Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 modelleri tanıtıldı. Yapılan tanıtımın ardından yeni iPhone'lar ile ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Not: Bu rehber iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinden oluşması beklenen iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili ortaya çıkan söylentiler göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Bu nedenle rehberdeki bilgiler zaman içerisinde değişebilir.

{ tableOfContents = 3}

Apple iPhone 16 Özellikleri

Apple iPhone 16 Fiyatı

iPhone 16 modelinin 799 dolar başlangıç fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor. Resmî açıklama yapılmadığından ötürü telefon farklı fiyatla piyasaya sürülebilir.

Mobil

iPhone 15 Serisi Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?

Apple iPhone 16 Plus Özellikleri

Apple iPhone 16 Plus Fiyatı

iPhone 16 Plus isimli akıllı telefon modelinin 899 dolar başlangıç fiyatıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Resmî açıklama olmadığından ötürü farklı fiyat etiketiyle satışa sunulabilir.

Mobil

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?

Apple iPhone 16 Pro Özellikleri

Apple iPhone 16 Pro Fiyatı

iPhone 16 Pro modelinin 1.099 dolar başlangıç fiyat etiketiyle satılması bekleniyor. Resmî açıklama yapılmadığından dolayı farklı fiyat ile piyasaya sürülebilir.

Mobil

Apple iPhone 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Apple iPhone 16 Pro Max Özellikleri

Poll Maker

Apple iPhone 16 Pro Max Fiyatı

iPhone 16 Pro Max isimli modelin 1.199 dolar başlangıç fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor. Resmî açıklama olmadığından dolayı farklı fiyata satılabilir.

Apple iPhone 16 Serisi Çıkış Tarihi

iPhone 16 serisinin 2024 yılının eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Telefonlar tanıtıldıktan iki hafta sonra piyasaya sürülecektir.

Mobil

Apple iPhone SE 4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Bu rehberde ortaya çıkan bilgileri göz önünde bulundurarak iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları cevapladık. Söz konusu telefonlar ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR