Berlin Dizisinin Yeni Fragmanı Yayımlandı: Yayın Tarihi Ne Zaman?

Berlin dizisinin fragmanı izleyicilerle buluştu. Bununla birlikte Berlin dizisinin çıkış tarihi de belli oldu. İşte sabırsızlıkla beklenen diziye dair detaylar!

La Casa De Papel dizisinin spin-off'u olan Berlin dizisinin yeni fragmanı yayımlandı. Netflix ayrıca dizininin ne zaman yayımlanmaya başlayacağını da duyurdu. Merak içerisinde beklenen diziye dair tüm detaylar haberimizde.

Berlin Dizisinin Fragmanı Nasıl İzlenir?

İlk olarak 2017 yılının mayıs ayında yayımlanan La Casa De Papel dizisi Netflix'in içerik kütüphanesine eklenmesi ile beraber tüm dünyada oldukça popüler hâle gelmişti. Toplamda 5 sezondan oluşan soygun temalı La Casa De Papel'de özellikle Berlin karakteri çok sevilmişti.

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Berlin karakterine özel olarak bir dizinin çekileceği açıklanmıştı. Netflix, YouTube kanalı üzerinden yeni diziye dair bir fragman yayımladı. 1 dakika 59 saniye uzunluğundaki fragmanı aşağıda yer alan oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

Berlin Dizisi Ne Zaman Çıkacak?

La Casa De Papel dizisinin spin-off'u olan Berlin, 29 Aralık 2023 tarihinde Netflix isimli popüler dijital yayın hizmetinin kütüphanesine eklenecek.

Berlin Dizisinin Konusu

8 bölümden oluşması beklenen dizi, Berlin karakterinin hayatını konu olacak. Yeni bir soyguna tanık olacağımız yapımda Berlin, mücevher soygunu yapmaya çalışacak.

Berlin Dizisinin Oyuncuları

  • Michelle Jenner (Keila)
  • Pedro Alonso (Berlin)
  • Begoña Vargas (Cameron)
  • Tristán Ulloa (Damián)
  • Julien Paschal (Polignac)
  • Joel Sánchez (Bruce)
  • Yuri D. Brown (Bertrand)

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024

Netflix dizi önerileri söz konusu olduğunda size yeterince yardımcı olamıyor mu? Dijital yayın platformunun dizi önerme algoritmasına rağmen 2024 yılında Netflix'te hangi dizi izlenmeli gibi sorularınız varsa tam olarak sizin için hazırladığımız listemize göz atmak isteyebilirsiniz.

Berlin dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu dizi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR