Prime Video'dan Türk Dizisi Geliyor: Düğüm Yayın Tarihi ve Oyuncuları

Popüler dijital yayın platformu Amazon Prime Video üzerinden yayımlanacak Düğüm dizisinin oyuncuları, yayın tarihi ve konusu belli oldu. İşte detaylar!

Amazon Prime Video, Düğüm isimli Türk dizisi yayımlamaya hazırlanıyor. Düğüm dizisinin oyuncuları, yayın tarihi ve konusu belli oldu. Şimdiden merak içerisinde beklenmeye başlanan diziye dair bir fotoğraf da paylaşıldı.

Şu anda çekimleri devam eden dizinin yönetmenliğini Can Ulkay yapıyor. Sabırsızlıkla beklenen dizinin orijinal hikâyesini Arman Güvenç kaleme alırken senaryo tasarımını ise Selim Erkul üstlendi. Polisiye, dram ve gerilim türlerindeki Düğüm, Amazon Prime Video üzerinden izlenebilecek.

Amazon Prime Video'nun Türk Dizisi Düğüm'ün Oyuncuları

  • Bergüzar Korel
  • Caner Cindoruk
  • Serkan Altunorak

Merakla beklenen dizinin başrol oyuncu kadrosunda Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak bulunuyor. Dizide başka hangi oyuncuların yer aldığı ise henüz bilinmiyor.

Düğüm Dizisinin Yayın Tarihi

Amazon Prime Video'nun Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre Düğüm dizisi 2024 yılında yayımlanacak. Paylaşımda "İlk yerli Amazon Original polisiye gerilim dizisi 'Düğüm' için setten bildiriyoruz, çekimler son hız devam ediyor! 2024'te sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz" sözlerine yer verildi.

Düğüm Dizisinin Konusu

Düğüm dizisi, çok başarılı bir haberci olan Neslihan'ın hikâyesini anlatacak. Neslihan'ı Bergüzar Korel, Neslihan'ın eşini ise Serkan Altunorak canlandıracak. Caner Cindoruk, cinayet büroda görevli komiser rolünü üstleniyor.

En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri - 2024
Sinema

En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri - 2024

En iyi Amazon Prime dizileri ve filmleri neler? Bu yazıda 2024 yılında popüler dijital yayın platformu üzerinden izleyebileceğiniz en başarılı yapımları bir arada topladık.

Amazon Prime Video'nun yeni dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR