Sevilen iPhone Özelliği Instagram'a Geliyor: Heyecanlandıran Yenilik!

Instagram çıkartma oluşturma özelliği sayesinde fotoğraflardan çıkartmalar elde edilmesini sağlayacak. İşte test aşamasında olan yeni özelliğin detayları!

Görüntü tabanlı sosyal medya platformu Instagram, çıkartma oluşturma özelliğini test etmeye başladı. iPhone'lardaki özelliğe benzeyen yeni işlev, kullanıcıların fotoğraflardan çıkartma elde edilmesini sağlayacak.

Instagram'a Çıkartma Oluşturma Seçeneği Eklenecek

En fazla zaman geçirilen sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'a yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Instagram'daki yorumlara anket ekleme özelliği ekleneceği açıklanmıştı.

Instagram Başkanı Adam Mosseri tarafından yapılan yeni açıklama, hizmete bir özelliğin daha ekleneceğini gözler önüne serdi. Şu anda test aşamasında olan yeni özellik, kullanıcıların fotoğraflardan çıkartma oluşturabilmesine imkân tanıyacak.

Hikayeler ve Reels gönderisi oluşturma sayfasından ulaşılabilecek yeni özellik sayesinde fotoğraftaki nesne algılanacak ve arka plan otomatik olarak kaldırılacak. Böylece bir çıkartma elde edilmesi sağlanacak. Oluşturulan çıkartma, diğer gönderinin üzerine kolayca yerleştirilebilecek.

Sosyal medya uygulamasına eklenecek yeni işlev aslında iPhone'lardaki fotoğrafları çıkartmaya dönüştürme özelliğine oldukça benziyor. Kullanıcıların fotoğraflardan özel çıkartmalar oluşturabilmesine olanak tanıyan yeni özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor.

Instagram'ın Popüler Özelliği "Yayın Kanalları" Facebook ve Messenger'a Geliyor!
SOSYAL MEDYA

Instagram'ın Popüler Özelliği "Yayın Kanalları" Facebook ve Messenger'a Geliyor!

Meta tarafından yayınlanan blog gönderisine Meta'nın daha önce Instagram ve WhatsApp için kullanıma sunduğu "yayın kanalları" özelliği önümüzdeki haftalarda Facebook ve Messenger'a da gelecek.

Görüntü tabanlı sosyal medya platformuna eklenecek yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR