iPhone 17 Pro Max'in Kamerası Sızdırıldı: Fark Yaratabilir!

iPhone 17 Pro Max modelinin kamerası ile ilgili heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. İşte heyecanlandıran gelişmeye ilişkin merak edilen detaylar!

Uzun süredir iPhone 16 serisi merak içerisinde beklenirken iPhone 17 Pro Max modelinin kamerası ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. 2025 yılında tanıtılması beklenen yeni iPhone modeli iddiaya göre kamerası ile öne çıkabilir.

iPhone 17 Pro Max'in Kamera Özellikleri Neler Olacak?

Apple'ın tedarik zincirindeki şirketleri inceleyen analist Jeff Pu, iPhone 17 Pro Max modelinin büyük ihtimalle 48 megapiksel çözünürlüğünde telefoto kameraya sahip olacağını iddia etti.

Pu, bu yılın başlarında iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinde 48 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kameranın yer alacağını öne sürmüştü. Bu iddialar doğruysa iPhone 17 Pro Max, tamamen 48 megapiksel kameralardan oluşan ilk iPhone modeli olarak piyasaya sürülebilir.

iPhone 15 Pro Max modelinin arka tarafında 48 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera, 12 megapiksel çözünürlüğünde periskop telefoto kamera ve 12 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera yer alıyor.

iPhone 17 Serisi Ne Zaman Tanıtılacak?

Dört farklı modelden oluşacağı düşünülen iPhone 17 serisinin 2025 yılının eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

iPhone 16 Serisindeki Yeni Butonun Ne İşe Yarayacağı Ortaya Çıktı!
MOBİL

iPhone 16 Serisindeki Yeni Butonun Ne İşe Yarayacağı Ortaya Çıktı!

iPhone 16 serisindeki özel butonun hangi işleve sahip olacağı ortaya çıktı. Yeni iPhone modellerinin yan kısmında konumlanacak buton, daha iyi bir kullanım deneyimi elde edilmesine yardımcı olacak.

iPhone 17 Pro Max hakkında ortaya atılan iddia hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.