TOGG T10X'in İlk Siparişi Cumhurbaşkanına Teslim Edildi (Video)

TOGG T10X'in ilk siparişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teslim edildi. Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın detayları haberimizde.

Yerli otomobil TOGG T10X'in ilk siparişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teslim edildi. Bu anlara ait görüntüler sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya dair açıklamada bulundu.

TOGG T10X Otomobilinin İlk Siparişi Teslim Edildi

Üretilen TOGG T10X modelinin ilk teslimi için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir tören düzenlendi. Paylaşılan bilgilere göre otomobilin ruhsatı ve anahtarı Emine Erdoğan'a verildi. 34 EE 2071 plakaya sahip olan arabanın ruhsatının Emine Erdoğan adına tescillendiği belirtildi.

Habertürk'teki habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kırmızı bana ait değil Hanımefendiye ait. O seçti, plaka da onun. Aliyev’inkinin rengi Anadolu. Yarın teslim edilecek. Özbekistan’a da gidecek. Randevu alınıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimizin 60 yıllık hayalinin gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahitlik ediyoruz. İnşallah bugünden itibaren TOGG’u yollarda görmeye başlıyoruz" şeklinde konuştu ve şu sözlere yer verdi:

"Ülkemizin gururu, yerli ve millî markamız TOGG’un ilk siparişini 2019 yılında biz vermiştik, bugün de ilk akıllı cihazı biz teslim aldık. Türkiye Yüzyılı’nın ilk meyvelerinden olan TOGG, tüm milletimize hayırlı, uğurlu olsun."

TOGG'u Şarj Etme Ücreti Açıklandı!
Otomobil

TOGG'u Şarj Etme Ücreti Açıklandı!

Trugo tarafından yapılan açıklamayla beraber yerli otomobil TOGG'u şarj etme ücreti belli oldu. Peki, şık tasarımı ve özellikleriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başaran elektrikli otomobili şarj etmek için ne kadar ödeme yapmak gerekecek? Konuya dair detaylar haberimizde.