WhatsApp Güncellemeler Sekmesine Arama Özelliği Geliyor!

WhatsApp, yakın zaman önce kullanıma sunduğu güncellemeler sekmesine arama özelliği getiriyor. İşte detaylar!

WhatsApp Güncellemeler Sekmesine Arama Özelliği Geliyor!

WhatsApp, güncellemeler sekmesi için durum güncellemelerini ve kanalları aramayı kolaylaştıran bir arama özelliği sunuyor ve bu özellik bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabillir durumda.

Android için WhatsApp beta 2.23.20.16 güncellemesiyle güncellemeler sekmesi için bir arama özelliği geliyor. WhatsApp kanallarının yayınlanmasından sonra kullanıcıların durum güncellemelerini araması gerçekten karmaşık hâle gelmişti.

Bu özellik, Android için WhatsApp beta 2.23.21.7 güncellemesiyle birlikte bazı Android beta test kullanıcılarına sunuldu ve WhatsApp'ın arama özelliğini iOS uygulamasında da kullanıma sunduğu keşfedildi.

WhatsApp Güncellemeler Sekmesi Arama Özelliği

WhatsApp Güncellemeler Sekmesine Arama Özelliği Geliyor!

Ekran görüntüsünde görebileceğiniz üzere, iOS için WhatsApp beta 23.21.1.72 güncellemesini TestFlight uygulamasından yükledikten sonra bazı beta test kullanıcılarına güncellemeler sekmesi için bir arama çubuğu sunuldu ve kullanıcıların durum güncellemelerini aramasını kolaylaştırdı.

Bu özelliğin aynı zamanda kullanıcıların takip ettikleri kanalları doğrudan yeni arama çubuğunda aramalarına da olanak sağladığını belirtmek önemli çünkü takip edilen güncellemeler arasında belirli kanalları bulmak zorlu olabilir.

Buna ek olarak, herhangi bir kanalı takip etmemeyi seçen kullanıcılar artık önerilen kanalları listeleyen bölümü daraltma seçeneğine de sahip.

Güncellemeler sekmesi için arama özelliği, iOS için WhatsApp beta sürümünün en son güncellemelerini TestFlight uygulamasından yükleyen bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor ve önümüzdeki günlerde daha fazla kişiye sunulacak.

WhatsApp, Android Cihazlara Tarihe Göre Mesaj Arama Özelliğini Getiriyor!
İNTERNET

WhatsApp, Android Cihazlara Tarihe Göre Mesaj Arama Özelliğini Getiriyor!

Şirketin özellikle kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve kullanıcıların konuşmalarını hızlı bir şekilde bulmalarını kolaylaştırmak için yeni bir kenar çubuğu ve bir grup sohbeti filtresi uygulamak için çalıştığını duyurmasından sonra şimdi de tarih seçerek mesajları hızlı bir şekilde arama seçeneği geliştirdiği ortaya çıkmıştı.

Peki siz bu yeni özelliği beğendiniz mi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.