WhatsApp Sesli Mesajlara Önemli Yenilik: Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın sesli mesaj özelliği için yeni bir işlev test ediliyor. İşte kullanım deneyimini iyileştirecek yenilik!

WhatsApp sesli mesaj özelliğine oldukça önemli bir yenilik eklemeye hazırlanıyor. Şu anda test edildiği ortaya çıkan yeni işlev, ses kaydının yalnızca bir kez dinlenebilmesini sağlayacak. Söz konusu işleve dair ekran görüntüsü de paylaşıldı.

WhatsApp Sesli Mesaj Sadece Bir Kez Dinlenebilecek

En güvenli mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp'ta gün içerisinde sık sık kullanılan sesli mesaj özelliği için önemli bir seçenek eklenecek. Yeni seçenek, kullanıcıların attığı sesli mesajların sadece bir kez dinlenmesini sağlayacak.

WABetaInfo tarafından tespit edilen yenilik, aslında yalnızca bir kere görüntülenebilen görsel ve video özelliğine çok benziyor. Yeni seçenek ile gönderilen ses kaydı, bir kere dinlendikten sonra artık erişilemeyecek.

Uygulama üzerinden ses kaydı yaparken yeni bir simge görünecek. Bu simge, alıcının ses kaydını dışa aktarmasını ve başka bir kullanıcıya iletmesini engelleyecek. Yeni seçenek, gönderilen sesli mesajın birden fazla dinlenmesini istemeyen kişiler için kullanışlı olacak.

WABetaInfo, yeni işleve dair bir ekran görüntüsü de paylaştı. Paylaşılan ekran görüntüsü, yeni özelliğin nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Şu anda test aşamasında olan yeni işlevin yakında bir güncelleme ile birlikte tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Beklenen Özellik Geldi: WhatsApp'ta Artık Aynı Anda İki Hesap Kullanılabilecek!
İNTERNET

Beklenen Özellik Geldi: WhatsApp'ta Artık Aynı Anda İki Hesap Kullanılabilecek!

WhatsApp, kullanıcıların artık aynı anda iki hesap kullanabileceğini duyurdu. Bu, tek WhatsApp uygulamasında iki hesap arasında geçiş yapabileceğiniz anlamına geliyor.

Anlık mesajlaşma uygulamasına eklenecek yeni seçenek hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR