Ottomania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,078 TOPLAM İNDİRME

Ottomania ile Osmanlı ordularına komuta edebiliyoruz

Ottomania oyunculara Osmanlı Devleti tarihini eğlenceli bir şekilde tanıtan kule savunma oyunu türünde bir mobil oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Ottomania'da Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman ve Osman Bey gibi ünlü Osmanlı padişahlarının emrinde Osmanlı ordularını yöenterek yedi düvele meydan okumaktayız. Yeniçeri, Hazarfen, Gülleci, Battal Gazi gibi kahramanlardan oluşturacağımız ordularımızla Anadolu'dan başlayarak Avrupa'ya uzanan destansı bir maceraya adım atıyoruz ve heyecan dolu bir serüven yaşıyoruz.

Ottomania bize Osmanlı Devleti'nin kuruluş tarihinden itibaren adım adım ilerleyen bir oyun yapısı sunuyor. Oyunun ilk bölümünde Anadolu'da Osmanlı Devleti'nin kuruluşuna şahit oluyoruz. 2. bölümünde ise Balkanlar'a geçiş yaparak Avrupa'nın kapılarını aralıyoruz. Ottomania'da oyun yapısı 2 temel unsura dayanıyor: hoşaf kazanları yerleştirmek ve hoşaf toplamak. Savaş alanına yerleştirdiğimiz kazanlar zamanla hoşaf üretmekteler. Bu hoşafları topladığımızda ise yeni askerleri savaş alanına sürebiliyoruz. Oyunda galibiyet kazandıkça yeni asker türlerinin kilidini de açabiliyoruz.

Ottomania her yaştan oyuncuya hitap eden ve kolayca oynayabileceğiniz bir mobil oyun. Türk yapımı bir mobil oyun olan Ottomania eğer kule savunma oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Ottomania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,451 TOPLAM İNDİRME

Ottomania eğlenceli bir strateji oyunudur

Ottomania tamamen Türk yapımı olan ve oyun severlere bolca eğlence sunan kule savunma oyunu türünde bir mobil oyundur. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Ottomania'da Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihi padişahlarının önderliğinde fethe çıkarak Osmanlı'nın gücünü yedi düvele göstermekteyiz. Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey, İstanbul'un fatihi Fatih Sultan Mehmet ve Muhteşem lakabına sahip Kanuni Sultan Süleyman'ın önderliğinde savaştığımız oyunda Osmanlı ordusunun önemli kahramanları da yer almakta. Bu kahramanlardan olan Battal Gazi, Hezarfen, Yeniçeri ve Gülleci kıtaları fethetmemizde bize yardımcı oluyor.

Ottomania'da maceramız Anadolu topraklarında başlıyor ve yavaş yavaş genişleyerek Balkanlar üzerinden Avrupa'ya açılıyoruz. Bizi giderek zorlayan düşmanlarımıza karşı doğru stratejileri kullanarak bölümleri geçmemiz gerekiyor. Ottomania tamamen Türkçe olarak geliştirilmiş bir oyun. Bunun yanında İngilizce dil seçeneği de oyunda yer alıyor.

Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız Ottomania hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • P.A.T.H. - Path of Heroes

    Tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartın.