PlayStation Communities

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

PlayStation Communities, Sony'nin Android platformuna ücretsiz çıkardığı PlayStation topluluk uygulaması.

PlayStation Communities (Topluluk), sizinle aynı türde oyunları oynayan, oyun zevkiniz aynı kişilerle bir araya gelmenizi sağlayan bir yer. PlayStation Network oyuncularını bulabileceğiniz platformda oynadığınız oyunlara göre önerilen topluluklara katılabiliyor, favori oyunlarınıza gelen güncellemeleri takip edebiliyor ve üzerine sohbet edebiliyorsunuz.

Sony’nin Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu PlayStation Topluluk uygulaması, sizinle benzer ilgi alanlarına ve tercihlere sahip oyuncularla tanışma ortamı sağlıyor. Uygulama üzerinden partilere katılabiliyor, onlarca oyuncuyla birlikte gerek oyun gerekse de ek paketler, güncellemeler gibi konularda mesajlaşabiliyorsunuz. Oyun zevkleriniz tutan oyuncuların kurduğu gruplara katılabiliyorsunuz. Anlık bildirim özelliği sayesinde katıldığınız gruplarda dönen sohbetten her daim haberiniz de oluyor.

Topluluklar, Keşfet ve Bildirimler olmak üzere üç sekmeye ayrılmış oldukça sade Türkçe kullanıcı arayüzüne sahip PlayStation Communities uygulaması, etrafınızda oyun oynayacak birilerini bulamadığınızda yardımınıza koşuyor.

Erkan Calp

PlayStation Communities

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

PlayStation Communities, PlayStation Network oyuncularını buluşturan PlayStation topluluk uygulaması.

PlayStation Communities, PlayStation Network oyuncularının buluşma noktası desem sanırım yanlış olmaz. Benzer ilgi alanları ve tercihlere sahip oyuncuları bir araya getiren platform, oyun oynayacak birilerini bulamadığınızda önerilerle yardımcı oluyor.

PlayStation kullanıcılarının oyunlar, güncellemeler ve ek paketleri hakkında düşüncelerini paylaştıkları, sorunlar üzerine de sohbet ettikleri PlayStation Topluluk, artık mobilde. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip PlayStation Network hesabınıza giriş yaparak kullanmaya başlayabileceğiniz sosyal uygulamada sizinle aynı türde oyunları oynayan, aynı türden hoşlanan profesyonel oyuncuları bulabiliyorsunuz. Katılabileceğiniz onlarca topluluk mevcut.

Sony’nin diğer uygulamaları gibi Türkçe dil desteğiyle gelen PlayStation Topluluk, katıldığınız topluluklardan anlık bildirimler de sunuyor. Bir yorum yapıldığında, grup katılımı gerçekleştiğinde, yeni gönderi paylaşıldığında anında haberiniz oluyor.

"Not: Uygulamayı kullanabilmeniz için Sony Entertainment Network hesabınızın olması gerekiyor."

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.