Snoopix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Snoopix, Snapchat için kolay, hızlı fotoğraf ve video yükleme, görüntüleme uygulaması.

Snoopix, Twitter’dan popüler sosyal ağ Snapchat’e daha kolay fotoğraf ve video yüklememiz için hazırlanmış mobil uygulamalar arasında ve tüm Android telefonlarda sorunsuzca çalışıyor.

Snapchat hesabınızı bağlayarak kullanabildiğiniz uygulama doğrudan galerinizden fotoğraf gönderme (hikayelere gönderebiliyorsunuz) arkadaşlarınızdan gelen fotoğrafları tam ekran görüntüleme, tüm arkadaşlarınızla hızlıca fotoğraf paylaşma kolaylığı sunuyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulamanın arayüzü de oldukça basit. Snapchat’e hızlıca fotoğraf yükleyebileceğiniz satın alım içermeyen pratik bir uygulama arıyorsanız tavsiye ederim.

Erkan Calp

Snoopix

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Snoopix, Snapchat kullanıcıları için hızlı fotoğraf ve video yükleme, görüntüleme uygulaması.

Snoopix, Snapchat kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz yükleme uygulaması. Film rulonuzdaki fotoğraf ve videoları kolayca Snapchat hesabınızda (hikayelerinizde dahil) paylaşmanın yanı sıra arkadaşlarınızdan gelen snap’leri tam ekran görüntüleyebiliyorsunuz.

iPhone kullanıcıları için de tamamen ücretsiz indirilmeye sunulan uygulama Snapchat’e fotoğraf veya video yükleme işlemini hızlandırıyor. Snapchat hesabınıza giriş yapmanızın ardından doğrudan film rulonuzdaki medyaları birkaç dokunuşla Snapchat’e gönderebiliyorsunuz. Çoğu uygulamanın desteklemediği Hikayeler’e göndermenizi de mümkün kılan uygulamayla videoları tam ekran görüntüleme, fotoğrafları orijinal haliyle görme şansına da sahip oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.