Black Mirror Dizilerine Ne Kadar Hakimsin?

Geleceğe dair gayet gerçekçi öngörüleri ve yer yer günümüze dair ustaca hicivleriyle milyonlarca izleyicisinin beğenisini kazan Black Mirror dizisinde verilen alt mesajlara minik bir test hazırladık.

Dünyanın en çok seyredilen teknoloji distopyası dizilerinden biri olan Black Mirror, her sezonuyla her bölümüyle kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Geleceğe dair gayet gerçekçi öngörüleri ve yer yer günümüze dair ustaca hicivleriyle milyonlarca izleyicisinin beğenisini kazanan Black Mirror dizisinde verilen alt mesajlara minik bir test hazırladık.

Charlie BROOKER'ın kaleminden çıkan Black Mirror serisi her hikayesinde farklı bir oyuncu kadrosu ve farklı bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. Gelişen teknolojinin önümüzdeki yıllara insanlığa ne tür değişimler ne tür çıkmazlar sunacağını kendine özgü metaforları ve gerçekçi ögeleriyle sunan Black Mirror'un bazı öngörülerinin günümüz dünyasında dahi somutlaşmaya başladığı görünüyor. Hemen hemen her bölümünde aksiyon ve gerilimin had safhada olduğu, her dakikasında ayrı bir merak uyandıran ve kitleleri tabiri caizse ekrana kilitleyen Black Mirror, ünlü yazar Stephen KING tarafından da çok beğenilmişti.

Farklı bir TV ve sinema deneyimi sunan Netflix platformunda yayınlanan Black Miror dizisiyle ilgili hazırladığımız bu testte, bazı bölümlerde verilen alt mesajlarla ilgili sorular sorduk. Sonuçlarınızı Tamindir Facebook sayfasında veya yorum kısmında paylaşarak Black Mirror üzerine diğer okuyucularımızla beraber keyifli bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz.

Bir Çocuk Daha Mavi Balina'ya Kurban Gitti
OYUN

Bir Çocuk Daha Mavi Balina'ya Kurban Gitti

{mediaId=456049} Blue Whale (Mavi Balina) isimli oyun, Rusya'da genç bir çocuğun daha ölmesine sebep oldu. Daha önce pek çok kez ismini duyduğumuz bu oyun, oynayan kişiyi bir nevi hipnotize ediyor ve ona istediği şeyi yaptırabiliyor.

Black Mirror 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı!
İNTERNET

Black Mirror 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

{mediaId=455429} Netflix’in en popüler dizilerinden biri olan Black Mirror’un 4. sezon fragmanı yayınlandı.

Netflix İmzalı Black Mirror: Bandersnatch'in Fragmanı Yayınladı!
İNTERNET

Netflix İmzalı Black Mirror: Bandersnatch'in Fragmanı Yayınladı!

Netflix, popüler bilim kurgu antoloji serisine dayanan Black Mirror: Bandersnatch filminin merakla beklenen fragmanını yayınlandı! 28 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak olan Black Mirror: Bandersnatch, tam 5 saat 12 dakika uzunluğunda olacak.

YORUMLAR