En İyi Sniper Oyunları - 2024

Keskin nişancı tüfeğiyle oynanabilmesini sağlayan en iyi sniper oyunları hangileri sorusunun cevabını merak eden oyuncular için bir liste hazırladık.

Abdullah Yılmaz -

Dünya genelinde çok popüler olan sniper oyunları, keskin nişancı tüfeği kullanılarak ilerlenmesine imkân tanıyan yapımlardır. Günümüzde pek çok sniper oyunu bulunuyor. Peki, keskin nişancı tüfeğinin kullanılabilmesini sağlayan en başarılı yapımlar hangileri? Bu yazıda merak edilen soruyu yanıtlayacağız.

En İyi Sniper Oyunları Listesi

Oyun

En İyi Ücretsiz Online Aksiyon Oyunları - Dev Liste

Keskin nişancı oyunları listesinde yer alan yapımların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sniper: Ghost Warrior 2

Sniper oyunları arasında en bilindik oyunlardan olan Sniper: Ghost Warrior 2, CryENGINE isimli oyun yapma programı ile yapılmıştır. Görevleri ve grafikleriyle çıkan oyun birçok cihazda oynanabilir sistem gereksinimlerine sahiptir.

Sniper: Ghost Warrior 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Sniper: Ghost Warrior 3

2017 Yılında piyasaya çıkan oyun, bir Amerikan keskin nişancısının Rus sınırlarının ötesindeki görevlerini canlandırmakta. Grafikleri ve açık dünya moduyla en iyi sniper oyunları arasında yer almaktadır.

Sniper Ghost Warrior 3 Minimum Sistem Gereksinimleri

Sniper Elite 3

1942 Yılında Amerikan keskin nişancı Kuzey Afrika'da maceraya başlıyor. Oyunun hikayesini kimileri çok beğenmiş olsada kimileri pek çekici bulmuyor. Oyunun en öne çıkan kısmıysa gizli bir şekilde görevleri yapabilmek. Tabi isterseniz yüksek sesli silahları kullanıp ortalığı birbirine katma imkanı da sunmuyor değil.

Sniper Elite 3 Minimum Sistem Gereksinimleri

Sniper Elite 4

Sniper oyunu denince akla gelen Sniper Elite, bu sefer İtalya'da keskin nişancı olan Karl Fairburne'nin hikayesini anlatıyor. Avrupa ve dünya için tehdit olan Nazileri avlamak isterseniz Sniper Elite 4 tam size göre.

Sniper Elite 4 Minimum Sistem Gereksinimleri

Sniper Elite 5

Çok sevilen Sniper Elite'in 2022 yılında son oyunu piyasaya sürüldü. Steam tarafında çok olumlu not alan oyun Fransa'da geçmekte. Oyunun hikayesi 1944 senesinde geçiyor. Oyun, vazgeçilmez karakteri Karl Fairburne'nin Nazi ordusunu yok etmek için ve kimseyi bırakmayana kadar savaşmasını anlatıyor.

Sniper Elite 5 Minimum Sistem Gereksinimleri

Sniper Elite VR

En iyi VR oyunları arasında yer alan Sniper Elite VR'da keskin nişancı tüfeği kullanarak görevleri başarılı bir şekilde tamamlamanız gerekiyor. Yayıncılığını Rebellion'un üstlendiği oyun 2021 yılının temmuz ayında piyasaya sürüldü.

Sniper Elite VR Minimum Sistem Gereksinimleri

Sniper Ghost Warrior Contracts

Yayıncılığını CI Games'in üstlendiği Sniper Ghost Warrior Contracts, 2019 yılının kasım ayında piyasaya sürüldü. Underdog Studio tarafından geliştirilen oyun, en başarılı keskin nişancı oyunları arasında bulunuyor. Gizliliğin büyük öneme sahip olduğu yapımda başarılı oynanış sistemi mevcut.

Sniper Ghost Warrior Contracts Minimum Sistem Gereksinimleri

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Keskin nişancı tüfeği kullanarak uzak mesafelerden atışlar yapabileceğiniz Sniper Ghost Warrior Contracts 2, Underdog Studio tarafından geliştirildi. 2021 yılının haziran ayında satışa sunulun oyunun yayıncılığını CI Games üstlendi. Oyunda Raven isimli keskin nişancıyı kontrol ediyorsunuz.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Far Cry 5

Sniper oyunları listesinde Far Cry 5 de yer alıyor. Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan oyunda keskin nişancı tüfeği kullanarak ilerleyebilmeniz mümkün. 2018 yılının mart ayında piyasaya sürülen oyunda sniper'ın yanı sıra diğer silahları da kullanabilirsiniz.

Far Cry 5 Minimum Sistem Gereksinimleri

Ghost Recon Breakpoint

Keskin nişancı tüfeği kullanabileceğiniz oyunlar arasında Ghost Recon Breakpoint de bulunuyor. Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan oyun, 2023 yılının ocak ayında satışa sunuldu. Çeşitli araçlar kullanabilmenize olanak tanıyan oyunda silah özelleştirme imkânı da mevcut.

Ghost Recon Breakpoint Minimum Sistem Gereksinimleri

Insurgency: Sandstorm

New World Interactive tarafından geliştirilen Insurgency: Sandstorm, keskin nişancı oyunları arasında yer alıyor. Gerçekçi yapısıyla dikkat çeken oyunda keskin nişancı tüfeğinin yanı sıra diğer silahları da kullanabilirsiniz. Yayıncılığını Focus Entertainment'ın üstlendiği yapım 2018 yılının aralık ayında çıktı.

Insurgency: Sandstorm Minimum Sistem Gereksinimleri

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Konami Digital Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, 2015 yılının eylül ayında satışa sunuldu. 91 Metacritic puanı ile dikkat çeken oyunda kaliteli grafikler ve başarılı oynanış sistemi mevcut.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Minimum Sistem Gereksinimleri

Hitman Sniper

Keskin nişancı oyunu önerileri listesinde Hitman Sniper da yer alıyor. Android ve iOS cihazlar için geliştirilen oyun bu zamana kadar 10 milyondan fazla indirildi. Ajan 47'yi kontrol ettiğimiz oyunda çeşitli suikastlar yapıyoruz. Hitman oyunları arasında bulunan yapımda ayrıca çeşitli keskin nişancı tüfekleri mevcut.

Bu içeriğimizde en iyi sniper oyunları listesi hazırladık. Sizler bu listede hangi oyunların yer almasını isterdiniz, en iyi sniper oyunu sizce hangisi? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Oyun

En İyi Savaş Oyunları

Benzer İçerikler

YORUMLAR