Forza Horizon 3 PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Microsoft'un heyecanla beklenen yeni yarış oyunu Forza Horizon 3'ün çıkışına sayılı gün kaldı.

Forza Horizon 3 PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Microsoft'un heyecanla beklenen yeni yarış oyunu Forza Horizon 3'ün çıkışına sayılı gün kaldı. Oyunun geliştiricisi Playground Games, Forza Horizon 3'ün geliştirilme sürecinde son rötuşlarla uğraştıkları bilgisini paylaşırken oyunu bilgisayarlarımızda oynamak için nasıl bir sisteme ihtiyaç duyduğumuz konusuna da açıklık getirdi.

Bilindiği üzere Microsoft, Windows 10 işletim sistemiyle birlikte Xbox oyunlarını Windows platformuna taşıyacağının da müjdesini vermişti. Forza serisinin önceki oyunları sadece Xbox oyun konsoluna özel olarak yayınlanmış, bu nedenle bu oyunları bilgisayarlarımızda oynamamız mümkün olmamıştı. Forza Horizon 3 ile birlikte bu başarılı yarış oyunu serisini bilgisayarlarımıza konuk ediyoruz. Forza Horizon 3 PC sürümüyle birlikte oyunun birçok farklı grafiksel ayarını tercihlerimize göre yapılandırabileceğiz. V-Sync, çözünürlük, motion blur kalitesi, aynalar, yansımalar, geometrik detaylar ve tam ekran - pencere içerisinde oynama seçenekleri oyunda değiştirebileceğimiz ayarlar arasında olacak.

Playground Games oyunun geliştirilme sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu duyururken Forza Horizon 3 sistem gereksinimlerinden de bahsetti. Fakat firma oyunun minimum gereksinimleri yerine sadece tavsiye edilen gereksinimlerini listelemeyi tercih etti.

Forza Horizon 3 Sistem Gereksinimleri

- Yıl dönümü güncellemesine sahip 64 Bit Windows 10 işletim sistemi

- 3.6 GHZ Intel Core i7 3820 işlemci

- 12 GB RAM

- 55 GB boş depolama alanı

- DirectX 12

Listelenen bu özelliklerin oyunu akıcı bir şekilde oynayabilmeniz için gerekli olan özellikler olduğunu belirtmekte fayda var. Oyunun minimum sistem gereksinimleri doğal olarak daha düşük olacaktır; tahmini olarak 8 GB RAM miktarının ve i5 seviyesinde bir işlemcinin oyunu çalıştırmak için yeterli olacağını söyleyebiliriz. Ekran kartında ise AMD'de HD 78xx serisi, Nvidia'da GTX 560 ve üst versiyonlarının oyunu çalıştırmak için yeteceğini söyleyebiliriz.

Forza Horizon 3, 27 Eylül tarihinde PC ve Xbox One için çıkış yapacak.

Forza Horizon 3 PC'ye Geliyor
OYUN

Forza Horizon 3 PC'ye Geliyor

Hem Windows 10 hem de XBox One platformlarına çıkış yapacak olan oyunlar arasında yerini alan Forza Horizon 3'ün duyuru videosu b fuarında yayınlandı.

YORUMLAR