Yeni iPad Pro'yla İlgili Çarpıcı İddia: M4 İşlemciyle Gelebilir!

Önümüzdeki hafta tanıtılması beklenen yeni iPad'lerden biri olacağı söylenen iPad Pro'nun M4 işlemciyle geleceği iddia ediliyor. İşte detaylar!

Yeni iPad Pro'yla İlgili Çarpıcı İddia: M4 İşlemciyle Gelebilir!

Yeni bir söylenti, 7 Mayıs'taki 'Let Loose' etkinliğinde tanıtılması beklenen iPad Pro'nun, yeni nesil M4 işlemcinin güç verdiği ilk Apple ürünü olabileceğini iddia ediyor.

iPad Pro'nun M3 serisini tamamen atlaması ya da M4 serisinin herhangi bir Mac'ten önce bir iPad'de görünmesi pek olası görünmüyor ancak Bloomberg'den Mark Gurman, iPad Pro'da yeni M4 işlemcinin yer almasının "güçlü bir olasılık" olduğunu iddia ediyor.

M4 İşlemcili iPad Pro Gerçek Olabilir mi?

Yeni iPad Pro'yla İlgili Çarpıcı İddia: M4 İşlemciyle Gelebilir!

Mark Gurman ayrıca Power On bülteninde Apple'ın yeni iPad Pro modelini "ilk gerçek yapay zekâ destekli cihazı" olarak pazarlayacağına inandığını da ekledi.

iPad Pro'nun ayrıca OLED ekrana sahip olması bekleniyor ki bu da cihazın önceki modellerden daha ince olmasına yardımcı olabilir. Apple'ın ayrıca FaceTime için cihazın ön kamerasını yeniden konumlandırmayı ve yeni bir Magic Keyboard ve Apple Pencil dâhil olmak üzere yeniden tasarlanmış aksesuarları piyasaya sürmeyi planladığı söyleniyor.

Tüm bunların yanı sıra genişletilmiş bir Neural Engine ve gelecek ürünlerdeki daha fazla makine öğrenimi veya yapay zekâ yeteneklerinin bu Haziran ayındaki Worldwide Developer Conference'in önemli bir parçası olması bekleniyor. Apple'ın bu etkinliği de 10-14 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Apple 'Let Loose' Etkinliği Nasıl İzlenir? Neler Bekliyoruz?
TEKNOLOJİ

Apple 'Let Loose' Etkinliği Nasıl İzlenir? Neler Bekliyoruz?

Bir sonraki Apple etkinliği olan 'Let Loose' 7 Mayıs'ta gerçekleşecek ve bu etkinlikte yeni iPad'lerin tanıtılması ve ön siparişlerin de açılması bekleniyor.

Peki sizin yeni iPad Pro'dan beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR