Mortal Kombat 1 Çapraz Platform Desteğine Kavuşuyor

Dövüş türünün başarılı bir örneği olan Mortal Kombat 1 çapraz platform desteğine sahip olacak. İşte yaşanan gelişmeye dair merak edilen detaylar!

Mortal Kombat 1 çapraz platform desteğine kavuşmaya hazırlanıyor. "Krossplay" olarak isimlendirilen yeni özellik sayesinde farklı platformlardaki oyuncular oyunu birlikte oynayabilecek.

Mortal Kombat 1'e Çapraz Platform Ne Zaman Gelecek?

En iyi dövüş oyunları arasında yerini alan Mortal Kombat 1'e "cross-play" olarak bilinen çapraz platform desteği gelecek. Bu desteğin PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformlarını kapsayacağı açıklandı.

Önümüzdeki hafta içerisinde sunulacak destek sayesinde oyuncular farklı platformları kullansa bile oyunu birlikte oynayabilecek. Nintendo Switch ile ilgili henüz bilgi paylaşılmadı. Dolayısıyla Switch daha sonra bu desteğe kavuşabilir.

John Cena tarafından seslendirilen Peacemaker ve Janet Cage isimli karakter yaklaşık bir hafta sonra çıkacak. Janet Cage'in Kameo karakteri olacağı belirtiliyor.

Yayıncılığını Warner Bros. Games'in üstlendiği oyun 2023 yılının eylül ayında satışa sunuldu. Mortal Kombat 1 isimli oyunun kasım ayında 3 milyon adet satış adedine ulaştığı bilgisi paylaşılmıştı.

1.243 TL Değerindeki Dying Light 2 Ücretsiz Oldu: Hemen Oynayın!
OYUN

1.243 TL Değerindeki Dying Light 2 Ücretsiz Oldu: Hemen Oynayın!

Etkileyici grafikleri ve başarılı atmosferiyle dikkatleri üzerinde toplayan Dying Light 2 Stay Human kısa süreliğine ücretsiz hâle geldi.

Dövüş türündeki oyuna gelecek çapraz platform desteği hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR