Opel Astra Elektrik Türkiye'de Satışa Sunuldu: Özellikleri ve Fiyatı

Opel Astra Elektrik olarak isimlendirilen otomobil Türkiye'de satışa sunuldu. İşte Opel marka yeni elektrikli otomobil modelinin özellikleri ve fiyatı!

Özellikleri ve fiyatı ile dikkat çeken Opel Astra Elektrik isimli otomobil modeli Türkiye'de satışa sunuldu. Peki, Almanya merkezli otomobil üreticisi Opel tarafından piyasaya sürülen Astra Elektrik neler sunuyor?

Opel Astra Elektrik Özellikleri

  • Menzil: 418 km'ye kadar
  • Maksimum Hız: 170 km/s
  • 0-100 km/s Hızlanma: 9,2 saniye
  • Maksimum Güç: 115 kW
  • Maksimum Tork: 270 Nm
  • Batarya Kapasitesi: 54 kWh

Opel Astra Elektrik olarak isimlendirilen yeni bir otomobil modeli piyasaya sürüldü. 418 kilometreye kadar menzil sunan araba 0'dan 100 kilometreye 9,2 saniyede ulaşabiliyor. 115 kW maksimum güce sahip olan otomobilde 270 Nm maksimum tork mevcut.

54 kWh batarya kapasitesinin yer aldığı elektrikli araba hızlı (DC) 100kW'de 26 dakikada yüzde 80 seviyesine kadar şarj olabiliyor. Pure Panel Pro-10 inç büyüklüğünde gösterge ve multimedya ekrana sahip olan otomobil, ev tipi (AC) 3,2 kW'de ise yüzde 100 seviyesine 19 saatte ulaşabiliyor.

Opel Astra Elektrik Fiyatı Ne Kadar?

Türkiye'de satılan ucuz elektrikli arabalar arasında yer alan Opel Astra Elektrik modeli 1 milyon 599 bin 900 TL başlangıç fiyat etiketine sahip.

Opel Fiyat Listesi - 2024
Otomobil

Opel Fiyat Listesi - 2024

Opel fiyat listesi, yakın zamanda yeni bir otomobil modeli satın almak isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. Bu yazıda merak edilen soruyu cevaplayacağız.

Almanya merkezli üretici Opel tarafından satışa sunulan yeni elektrikli otomobil modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.