Roblox PS4 ve PS5'e Geliyor: Tarih Verildi!

Roblox Corporation, çevrim içi oyun platformu Roblox'un PS4 ve PS5 konsollarına ne zaman çıkacağını duyurdu. İşte yapılan açıklamanın detayları!

Roblox isimli çevrim içi oyun platformunun PlayStation 4 (PS4) ve PlayStation 5 (PS5) konsollarına geleceği açıklandı. Yapılan duyuruda ayrıca tarih bilgisi de paylaşıldı. Peki, Roblox'un PS5 ve PS4 sürümleri ne zaman piyasaya sürülecek?

Roblox'un PS4 ve PS5 Sürümlerinin Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Roblox Corporation, 2023 Roblox Developers Conference (Roblox Geliştiriciler Konferansı) esnasında PlayStation oyuncularını sevindirecek bir açıklamada bulundu. Şirket yaptığı açıklamada Roblox'un ekim ayında PS4 ve PS5 konsollarına çıkacağını belirtti.

Yıllardır popülerliğini sürdürerek büyük bir başarının altına imza atan çevrim içi oyun platformunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarında eksiksiz bir deneyim sunacağı söyleniyor. The Verge'deki habere göre şirket sözcüsü Roman Skuratovskiy, Roblox'un tüm cihazlarda olmasını istediklerini belirtti.

Skuratovskiy ayrıca şu anda Roblox'un Nintendo Switch sürümü ile ilgili bir planlarının olmadığını söyledi. Bu nedenle Roblox'un Nintendo Switch isimli taşınabilir oyun konsoluna hangi tarihte çıkacağı henüz bilinmiyor ancak görünüşe göre Nintendo Switch sürümü için uzun süre beklemek gerekecek.

Son dönemin en popüler oyunları arasında yer alan Roblox ilk olarak 2006 yılında PC, 2012 yılında iOS, 2014 yılında Android ve 2015 yılında ise Xbox One platformlarına çıktı. Xbox Series X ve S konsollarında da oynanabilen Roblox, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip.

Nintendo Switch 2'ye Dair Yeni Söylenti: PS5 Gücünde Olacak!
OYUN

Nintendo Switch 2'ye Dair Yeni Söylenti: PS5 Gücünde Olacak!

Son günlerde artan Nintendo Switch 2 söylentilerine bir yenisi daha eklendi. İddialar doğruysa Nintendo Switch 2, PS5 gücünde olacak. İşte detaylar!

Roblox Corporation tarafından alınan karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.