Son Dönemin En Popüler Oyunları

Son dönemdeki en popüler oyunlar hangileri? Bu yazıda çok sayıda oyuncu tarafından oynanan başarılı yapımları bir arada topladık. İşte listenin detayları!

son-donemin-populer-oyunlari0

Son zamanların en popüler oyunları, çok sayıda oyuncu tarafından merak ediliyor. Peki, dünya çapında büyük bir popülerliğe sahip olan yapımlar hangileri? Bu yazıda oyuncuların büyük kısmı tarafından oynanan oyunları bir arada topladık.

Günümüzde çok fazla sayıda video oyunu bulunuyor ve yeni oyunlar piyasaya sürülmeye devam ediyor. Bu yapımların bir kısmı tüm dünyada oldukça büyük bir popülerliğe ulaşırken bazıları ise beklentilerin altında kalarak eleştirilerin odağı hâline geliyor.

Son Zamanların En Popüler Oyunları Listesi

  • Genshin Impact
  • Marvel Snap
  • Naraka: Bladepoint
  • PUBG: Battlegrounds
  • Palworld
  • Apex Legends
  • Helldivers 2
  • GTA V
  • Baldur's Gate 3
  • Call of Duty: Modern Warfare III
  • Counter-Strike 2

Yukarıda son dönemde çok sayıda kişi tarafından oynanan oyunlar bulunuyor. Listede yer alan yapımların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Genshin Impact

MiHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact, aksiyon rol yapma türünde bir oyundur. 2020 yılında piyasaya sürülen oyun, son dönemin en popüler yapımları arasında yer alıyor. Dünya genelinde çok fazla sayıda kişi tarafından oynanan oyun PlayStation 4, PlayStation 5, Android, iOS, PC ve GeForce Now üzerinden oynanabiliyor.

Popüler video oyununun Steam isimli dijital oyun mağazasına eklenip eklenmeyeceğini merak ediyorsanız Genshin Impact Steam'e gelecek mi sorusunu yanıtladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

Marvel Snap

En iyi kart oyunları arasında yer alan Marvel Snap 2022 yılında çıktı. Nuverse tarafından yayımlanan ve Second Dinner tarafından geliştirilen oyun PC, Android ve iOS platformlarında yer alıyor. Oyun hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız Marvel Snap inceleme yazımıza göz atabilirsiniz.

Naraka: Bladepoint

En iyi battle royale oyunları arasında yer alan Naraka: Bladepoint'te oyuncular hayatta kalan son kişi olmak için mücadele ediyor. Başarılı oynanış sistemine ve kaliteli grafiklere sahip olan oyun 2021 yılında çıktı. Çevrim içi tabanlı yapımda çeşitli karakterler bulunuyor.

PUBG: Battlegrounds

Büyük bir popülerliğe sahip olan PUBG: Battlegrounds ilk olarak 2017'de çıktı. Oyuncular bir harita üzerinde hayatta kalan son kişi olmak için mücadele ediyor. Bilgisayarınızın, oyunun gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını merak ediyorsanız PUBG sistem gereksinimleri neler sorusu dahil olmak üzere birçok soruyu cevapladığımız yazıyı inceleyebilirsiniz.

Palworld

2024’ün en büyük bombalarından biri olan ve oyun dünyasını kasıp kavuran Palworld son dönemin en çok oynanan oyunlarından bir tanesi. Eş zamanlı olarak 2 milyon kişi tarafından oynanan Palworld 20 milyondan fazla satarak inanılması güç bir başarıya imza attı.

Apex Legends

Çıktığı günden beri sürekli büyümeye ve gelişmeye devam eden Apex Legends kendi has kitlesini korumaya devam ediyor. Ortalama olarak anlık 100.000 oyuncu Apex Legends çok uzun yıllar daha hayatımızda olacak gibi.

Helldivers 2

2024’ün bir diğer bombası ise Helldivers 2. PC’de en büyük çıkış yapan PlayStation oyunlarından biri olan Helldivers 2 Sony’yi bile şaşırttı. Muhteşem grafikleri ve epey keyifli oynanışı ile Helldivers 2 kendisinden epey bir söz ettirdi.

GTA V

GTA markası artık global bir fenomen. GTA 6 çıkana kadar da hiçbir zaman en çok oynananlar listesinden düşmeyecek. İnsanların binlerce saat oynayabildiği bu oyun bambaşka bir seviyede.

Baldur's Gate 3

2023’ün yılın oyunu ödülünü alan ve belki de son yılların en iyi oyunlarından biri olan Baldur's Gate 3 pek çok kişiyi CRPG türü ile tanıştırdı. Çıktığı günden bugüne kadar epey zaman geçmiş olsa da Baldur's Gate 3 hala en çok oynanan oyunlar listesinde.

Call of Duty: Modern Warfare III

Listenin değişmez ismi, Call of Duty… Modern Warfare III ile hikaye modu severleri üzse de çok oyunculu modda her zaman olduğu gibi kendi kitlesini eğlendirmeyi başaran Call of Duty: Modern Warfare III bir sonraki Call of Duty oyunu çıkana kadar en çok oynanan oyunlardan biri olmaya devam edecek.

Counter-Strike 2

2012 yılında Counter-Strike GO ile dünyayı kasıp kavurduktan sonra Counter-Strike 2 olarak yenilenen ve değişen Counter-Strike efsanesi en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ne kadar fazla FPS oyunu olursa olsun Counter-Strike 2’yi tahtından hiçbir güç indiremeyecek gibi.

Bu yazıda son zamanların en popüler oyunları listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı video oyunu hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir'i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR