Akıllı Yüzük Samsung Galaxy Ring'in Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı!

Samsung Galaxy Ring'in tanıtım tarihi ile ilgili heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Peki, yeni akıllı yüzük modeli ne zaman tanıtılacak? İşte detaylar!

Duyurulduğu günden itibaren merakla beklenmeye başlanan Samsung Galaxy Ring'in tanıtım tarihi sızdırıldı. Peki, Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un ilk akıllı yüzüğü ne zaman tanıtılacak?

Teknoloji devi, ocak ayında düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinde Samsung Galaxy S24 serisi ve Galaxy AI olarak isimlendirilen yapay zekâ odaklı yeni özellikleri tanıtılmıştı. Bunların yanı sıra Galaxy Ring de gösterilmişti ancak pek detay paylaşılmamıştı.

Samsung Galaxy Ring Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

ETNews'te yer alan habere göre Galaxy Ring yeni Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Bu etkinliğin temmuz ayında düzenleneceği iddia edildi.

Şu anda prototip aşamasında olduğu söylenen akıllı yüzüğün sekiz farklı boyut ile sunulacağı öne sürüldü. Böylece Samsung'un giyilebilir cihazı çok daha fazla kişiye hitap edebilecek.

Galaxy Ring'in uyku takibi, kandaki oksijen seviyesi ölçümü ve EKG takibi gibi sağlık özelliklerinin yanı sıra diğer cihazları kontrol etme ve NFC aracılığı ile kablosuz ödeme yapma işlevlerini de içereceği söyleniyor.

Samsung Galaxy Ring Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Ring Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Giyilebilir teknoloji alanındaki yenilikçi ürünlere Samsung tarafından bir yenisi daha ekleniyor. Akıllı yüzük modeli Samsung Galaxy Ring, özellikleri ve tasarımı ile öne çıkıyor.

Samsung'un akıllı yüzüğü hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR