Samsung Galaxy S23 FE'nin Tasarımı Sızdırıldı!

Çok yakında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S23 FE'nin tasarımı ortaya çıktı. Peki, Samsung marka yeni akıllı telefon nasıl bir görünüme sahip olacak?

Samsung Galaxy S23 FE modelinin tasarımı gün yüzüne çıktı. Sızdırılan görüntüler, uzun bir süredir merak içerisinde beklenen akıllı telefonun ön ve arka yüzeylerinin nasıl bir görünüme sahip olacağını gözler önüne serdi.

Samsung Galaxy S23 FE'nin Tasarımı Ortaya Çıktı

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy S23 FE modeli ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Samsung'un üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefon modelinin görüntüleri TENAA veritabanında ortaya çıktı.

Sızdırılan görsellere göre akıllı telefonun arka yüzeyinde üç farklı kamera bulunacak. Bu kameraların dikey şeklinde konumlandırıldığını görüyoruz. Telefonun sağ tarafında güç ve ses butonları yer alacak. Ön tarafta ise bir adet kamera bulunacak.

Geçtiğimiz aylarda söz konusu telefonun Geekbench puanları ortaya çıkmıştı. Böylece telefonun Geekbench testinde nasıl bir performans sergilediği belli olmuştu. Galaxy S23 FE modeli tekli çekirdek testinde 1549 puan, çoklu çekirdek testinde ise 3718 puan almıştı.

Samsung'un Bir Serisi Daha Güncelleme Desteğini Kaybediyor!
TEKNOLOJİ

Samsung'un Bir Serisi Daha Güncelleme Desteğini Kaybediyor!

Samsung, popüler serilerinden birinin daha düzenli güncelleme desteğini kaybettiğini açıkladı. İşte detaylar

Samsung Galaxy S23 FE Ne Zaman Çıkacak?

Samsung marka yeni akıllı telefon modeli Galaxy S23 FE'nin eylül ayının sonunda tanıtılması bekleniyor. Merak içerisinde beklenen telefonun 663 dolar civarında fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor.

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

En iyi Samsung telefonlar listesinde her bütçeye uygun modelleri sıraladık. İşte 2024 yılında satın alabileceğiniz Samsung telefon modellerinin listesi!

Galaxy S23 FE modelinin ortaya çıkan tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu akıllı telefonun tasarımı ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.